ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær sandwich tilbage i midtbyen: Snart åbner Anettes Sandwich i Bruuns Galleri

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Anettes Sandwich.
Foto: Anettes Sandwich.

En absolut klassiker på sandwich-scenen i Aarhus er Anettes Sandwich. De leverer sprøde, velsmagende sandwiches hver gang.

Og nu er der gode nyheder til alle, der har sin daglige gang i midtbyen. Inden længe åbner Anettes Sandwich nemlig i Bruuns Galleri.

De er lige nu i fuld gang med ombygningen og håber at kunne åbne i løbet af uge 14 i begyndelsen af april.

Du kommer til at kunne finde Anettes Sandwich over for Kvickly.

”Vi glæder os rigtig meget til at komme tilbage i midtbyen. Siden vi lukkede i Banegårdsgade og i Vestergade, har vi manglet placeringen midt i byen,” fortæller medejer Niels Jørgen Rasmussen til MigogAarhus.

Annettes Sandwich har allerede caféer på Sdr. Ringgade, i Tordenskjoldsgade på Trøjborg, i Storcenter Nord, i Veri Center samt i op Viby Ringvej.

Med den næste åbning i Bruuns Galleri må man virkelig sige, de har formået at placere sig i hele Aarhus, så alle aarhusianerne kan nyde godt af deres sandwiches.

Her på redaktionen kan vi ikke blive enige om, hvorvidt den ultimativt bedste sandwich hos Anettes er kylling/bacon-klassikeren eller den med kalkunchorizo, jalapenos og chili.

Men én ting, kan vi godt blive enige om: vi skal forbi Anettes Sandwich, når de slår dørene op i Bruuns Galleri, og vi glæder os!

Del artikel

Andre læser også