Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skynd dig at få billetter: Populær skaldyrsfestival vender tilbage

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Restaurant Havnær
Foto: Restaurant Havnær

Den blev et brag af en succes, da Restaurant Havnær præsenterede den første Skaldyrsfestival nogensinde på Aarhus Ø.

Derfor vendte den populære Skaldyrsfestival festivalen nu tilbage, denne gang sted tre sommeraftener hhv. den 11. 12. og 13. august.

“Vores Skaldyrsfestival adskiller sig fra mange andre af slagsen ved, at vi laver en større skaldyrmenu, som bliver serveret ved bordene.

Gæsterne kan se frem til at smage retter med de bedste skaldyr – lige fra hummer til østers – og skal forvente at komme igennem 15 forskellige af slagsen,” fortæller køkkenchef Daniel Justesen.

Det perfekte match

Der er i det hele taget masser af grunde til at glæde sig.

Restaurantchef Anne Mortensen har nemlig været på storindkøb af rosé og Champagner samt hvidvin forud for årets sidste Skaldyrsfestival.

“Skaldyr og rosé, champagne og hvidvin er det perfekte match, og noget vores kunder virkelig ser frem til at nyde sammen. Vi har sikret et bredt udvalg på vinkortet, men tilbyder også på dagen en vinmenu, der matcher de forskellige retter,” siger hun.

Under festival vil deltagerne blive præsenteret for en stor skaldyrsmenu, hvor det hele serveres løbende ved bordet.

Billetterne til Havnærs Skaldyrsfestival koster 600 kroner per person – prisen er dog uden drikkevarer.

Restauranten anbefaler, at man køber sine billetter i god tid, for festivalen plejer at blive udsolgt i god tid.

Du kan stadig nå at købe billetter til festivalen her

Hvad: Skaldyrsfestival
Hvor: Restaurant Havnær
Hvornår: 11. 12. og 13. august