ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist nyt: Populær surdejsbager drejer nøglen om

Af Freja Dumont

Den 21. juli 2021 åbnede surdejsbageriet Und butter på Odensegade på Frederiksbjerg. 

Siden da har der ofte været kø foran det lille lokale bageri, som især var kendt for sit fortrinlige surdejsbrød og spændende nyfortolkninger af klassisk bagværk.

I dag, lidt over et år efter åbningen, meddeler bageriet i et Facebook-opslag, at de har besluttet sig for at lukke butikken på Odensegade 35 ultimo september.

I opslaget skriver und Butter blandt andet:

“Det har været den sværeste beslutning i vores korte virke på adressen.”

De afslutter opslaget med følgende:

“Hver eneste gang vi har åbnet dørene, kunne vi mærke, vi er ønsket, og vi har prøvet at give en fantastisk kundeoplevelse hver gang.

Vi er stolte over, hvad vi har skabt, og glæder os til nogle fantastiske sidste uger med jer.”

Bag und Butter står Jan-Ole Herfurth og Torben Kiel Hviid, der begge har haft deres gang i restaurationsbranchen.

Jan-Ole er butleruddannet og tidligere tjener, mens Torben er kok og indehaver af madstedet og mikrobageriet GROFT i Rude.

Vi kommer til at savne stedets gode bagværk, og der skal lyde et stort tak til und Butter for at have forsynet aarhusianerne med godt bagværk det seneste år.

Del artikel