Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter kæmpe interesse: Populært Gin & Tonic Cruise klar med flere billetter

Af Freja Dumont

Vi kune for nogle måneder fortælle om, at du til foråret kan skåle i kølig G&T, mens du sejler rundt i Aarhus Havn.

Gin & Tonic Cruise foregår ombord på den historiske bugserbåd Jakob, som ligger ved DOKK1. Turen varer halvanden time og undervejs på ruten kommer man forbi oliehavnen og containerhavnen, ligesom at turen også går forbi Lighthouse, Bestseller, Navitas, Honnørkajen og Toldboden.

Undervejs bliver der både fortalt om den gin der smages, ligesom at der også bliver tid til fortællinger om byen og de steder båden sejler forbi.

Siden det blev kendt, at Gin & Tonic Cruiset kommer til Aarhus er billetterne blevet revet væk. Derfor er der netop blevet sat en masse nye billetter i salg i Aarhus.

Du kan booke billetter lige her.

Vanvittig populært i Aalborg

Tilbage i 2021 planlagde spirituswebshoppen Mr. Booze en enkelt sejltur i Aalborg, hvor der undervejs blev serveret tre gin & tonic.

De valgte at kalde turen for Gin & Tonic Cruise. Den ene tur blev på samme sommer til hele 21 ture, og i sommeren 2022 blev der sejlet over 50 Gin & Tonic Cruise i Aalborg – og et nyt koncept var født.

”Sidste år solgte vi over 1600 billetter i Aalborg, men jeg ville tro at vi sagtens kunne have solgt i nærheden af det dobbelte.

Vi havde dog mange gæster med fra Sjælland, Fyn og resten af Jylland og mange spurgte, om vi ikke kunne overveje at udvide konceptet. Så det prøver vi nu,” siger Oliver Brun, direktør hos Mr. Booze.

Har planlagt 30 ture i Aarhus

Derfor har Mr. Booze planlagt hele 30 ture i Aarhus hen over sommeren 2023. Sejlturene bliver lavet i samarbejde med bugserbåden Jakob, som ligger ved DOKK1.

At valget blandt andet er faldet på Aarhus, er bestemt ikke tilfældigt. Den udvikling Aarhus har været igennem de sidste mange år minder nemlig på mange måder om den udvikling, Aalborg har været igennem. Oliver uddyber:

”Både Aalborg og Aarhus har som byer udviklet sig markant bare i løbet af de sidste 10 år. Eksempelvis i Aarhus, hvor stort set hele havneområdet har været igennem en flot udvikling og man sågar har fået Danmarks højeste beboelsesejendom direkte ned til vandet.

Derfor er det interessant at se byen fra vandet, hvor man for alvor kan se de her store forandringer. At det så foregår samtidig med at man nyder 3 velsmagende gin og tonic, gør jo bestemt ikke oplevelsen værre”

Prisen for en billet til Gin & Tonic cruise er 399 kr. og inkluderer:

  • 1,5 times sejlads
  • 3 velsmagende Gin & Tonic
  • Fortællinger om både gin og seværdigheder på sejlturen
  • Pose med snacks og vand
  • Store rabatter på de gin der smages ombord. De 30 ture finder sted på udvalgte fredage (og en enkelt lørdagstur) henover over sommeren. Der sælges kun 32 billetter til hver tur og de kan købes her.

Hvad: Gin & Tonic Cruise
Hvor: Aarhus Havn
Hvornår: Sommeren 2023

Del artikel

Andre læser også