ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært spisested lukker: Åbner nyt og spændende food-koncept i stedet

Af Freja Dumont

We Feat på Frederiks Allé lukker – sådan lyder meldingen fra Frederik Løwe, som har stiftet We Feat.

Grunden til lukningen skal ikke findes i manglende omsætning, men derimod i et helt nyt og spændende koncept, som er undervejs.

”Fra den 15.november 2021 vil We Feat på Frederiks Allé være lukket, da vi udvikler et helt nyt koncept, som vi glæder os vildt meget til at introducere for aarhusianerne,” siger Frederik Løwe, Founder og CEO hos We Feat.

Alt hvad We Feat er kendte for, hvad angår økologi, gode råvarer, sundhed, hygge (og bowls), tager de med sig videre i det nye koncept, som bliver en helt speciel totaloplevelse, der forventes at åbne allerede i sommeren 2022.

Frederik Løwe kan på nuværende tidspunkt ikke røbe mere, men der arbejdes intenst på konceptudviklingen af det nye sted.

Stadig at finde på Guldsmedgade

Er du ked af nyheden om, at We Feat lukker på Frederiksgade, så bare rolig! For du kan stadig nyde økologisk og sund take away fra butikken på Guldsmedgade indtil den nye butik kan åbnes med det nye koncept.

”Vi elsker Aarhus og det aarhusianske folkefærd, og vi vil i mellemtiden selvfølgelig ikke skuffe aarhusianerne.

Derfor er vi stadig at finde i Guldsmedgade, hvor vi glæder os til at se alle vores fantastiske og glade gæster, som vi i øvrigt kan introducere for lidt nyheder på menuen fra den 1. december,” siger Frederik Løwe.

Del artikel

Andre læser også