Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært surdejspizzeria udvider: Åbner nyt sted i Aarhus

Af Freja Dumont

En sprød, smagfuld surdejsbund med god ost og dit yndlingstopping. Mums, sådan en surdejspizza går man altså ikke galt i byen med.

Det ved de hos Surdejspizzeria | La Casa de Antonio, som både er at finde i Frederiksgade, Risskov – og nu også i Højbjerg.

Surdejspizzeria har nemlig overtaget Ild Pizzas gamle lokaler på Oddervej 67.

100% surdej og italienske råvarer

Stedets mission er at lave autentiske pizzaer – ligesom hvis du befandt dig i hjertet af Napoli.

“Vi vil gerne dække hele Aarhus, så alle kan smage vores lækre pizzaer bagt på 100% surdej. Da vi fik muligheden for at overtage Ild Pizzas gamle lokaler, kunne vi derfor ikke sige nej.

Vi glæder os meget til at invitere alle i Højbjerg på ægte napolitanske pizzaer med luftig, sprød skorpe og en gylden bund, der er smidig og kan foldes,” siger stedets ejer Bijan Dizaj.

Populært surdejspizzeria udvider: Åbner nyt sted i Aarhus

Stedet kommer udelukkende til at tilbyde takeaway, og menukortet har alle de velkendte favoritter:

Lige fra ‘Burratina’ bestående af en surdejsbund med mozzarella, burrata og rucolasalat samt ‘Pancetta e Aneto’ med fontinaost, pancetta, svampe, dild og trøffelolie.

Surdejspizzeria | La Casa de Antonio laver deres surdejsbunde af en surdejsbase, som hæver i op til 72 timer. Dejen giver pizzabundene sprødhed og er en unik måde at tilberede bunden på.

Læg selv vejen forbi og smag de lækre pizzaer hos nyåbnede Surdejspizzeria på Oddervej 67.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien