Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et sandt loppemekka: Populært tøjmarked kommer til Aarhus

Af Redaktionen
Foto: Veras Market
Foto: Veras Market

Gå ikke glip af det vildeste indendørs tøjmarked, når et af landets mest populære lægger vejen forbi Aarhus igen.

Søndag den 17. marts forvandler Veras Market nemlig Godsbanens Rå Hal til et sandt loppemekka, hvor du kan købe brugt tøj fra aarhusianeres klædeskabe.

Om Veras Market: Veras er stiftet af den 32-årige iværksætter og kreative ildsjæl Rebecca Vera Stahnke. Idéen til Veras udsprang af, at Rebecca havde svært ved at komme af med sit brugte tøj på let og tidsbesparende vis med garanteret straksværdi for alt tøj. Rebecca startede Veras i april 2016, efter en sæson i 2015 med Veras Market, i kampen for at ændre danskernes forbrugsvaner, gøre brugt tøj smart og bekæme tøjspild.

Kilde: Verasvintage.dk

På et Veras Market må standholderne kun sælge genbrugstøj, accessories og lignende af samme skuffe fra sin egen garderobe, og du kan derfor shoppe alt fra unik vintage til lækre brands og prisvenlige highstreet-kup.

Med Veras tøjbytte kan du indlevere dit gamle tøj og få 50% på alt nyt, brugt tøj.

Alt dametøj, som er rentvasket og uden huller, pletter og slitage, kan byttes til rabat.

Entré til markedet koster 35 kr., men med i entréen får du gratis tøjbytte i Veras stand og en voucher til Veras webshop på 150 kr. Læs mere om Veras Market her

Forny din garderobe bæredygtigt

Veras er et cirkulært og deleøkonomisk tøjkoncept, der har som mission at ændre danskernes måde at forbruge og genbruge tøj på.

Veras har en butik i København, flere tøjmarkeder, et digitalt magasin og en webshop.

Vi indkøber ikke noget tøj – og intet tøj går til spilde. Vi hacker den etablerede tøjindustri og gør et lineært systemet cirkulært

Veras Market

I Veras er det nemt at forny din garderobe bæredygtigt og skille dig af med dit brugte tøj uden at skabe tøjspild. Veras er skabt ud fra en cirkulær forretningsmodel med flere platforme, hvor alt tøj finder sin plads og dermed får nyt liv.

Hos Veras kan du bytte, shoppe og sælge brugt tøj – og dét, der er hullet eller slidt, reparerer og upcycles for dig. Alt tøj i Veras kommer fra lokale danske garderober.

Hvad: Veras Market
Hvor: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Indgang 3C, 8000 Aarhus
Hvornår: 17. marts kl. 11-16

“Vi indkøber ikke noget tøj – og intet tøj går til spilde. Vi hacker den etablerede tøjindustri og gør et lineært systemet cirkulært.

Sådan når vi vores vision om at bekæmpe tøjspild og give alt tøj nyt liv. Det mest bæredygtige er at cirkulere tøjet – præcis som det er,” lyder det fra Veras.

Du kan købe entré eller en stand til Veras Market i Aarhus lige her

Del artikel

Andre læser også