Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

POWER i Tilst slår dørene op til kæmpe åbningsfest torsdag

Torsdag den 3. august klokken syv slår POWER dørene op til sit nye POWERHOUSE i Tilst, som bliver elektronikkædens tiende i Danmark – og andet i Aarhus. Åbningsdagen byder på et brag af en fest med masser af varer til rene foræringspriser, morgenbrød, grillpølser, konkurrencer og levende musik.

 

I øjeblikket er der hektisk aktivitet i POWERs nye knap 3.000 kvm store butik på Anelysten i Tilst, hvor håndværkere og forretningens mange nye medarbejdere har travlt med at få de sidste detaljer på plads og få fyldt tusindvis af køtilbud på hylderne. For på torsdag slår elektronikkæden dørene op til en helt speciel åbningsfest, når POWERs direktør, Jesper Boysen, klokken syv klipper snoren over til det, der bliver kædens tiende danske butik – og butik nummer to i Aarhus.

 

Til de morgenfriske vil der være kaffe, morgenbrød og levende musik fra et jazzband samt soveposer og opvarmede telte til tilbudsjægere, der ankommer i løbet af natten. Senere vil der være masser af konkurrencer samt blive grillet pølser.

 

”POWER har i år fået sat turbo på ekspansionen med blandt andet åbninger i Holstebro, Sønderborg og Viby her i Aarhus. Torsdag åbner vi vores POWERHOUSE nummer ti i Tilst, som tilmeld bliver det største i Jylland. Den milepæl kommer vi til at fejre med en ekstraordinær stor åbningsfest med masser varer til rene foræringspriser, konkurrencer samt mad og drikke – og skulle sommervejret svigte, så er der regnslag til alle vores gæster, siger Jesper Boysen, adm. direktør hos POWER.

 

 

Elektronikpriserne vil falde

I løbet af ugen distribuerer POWER mere end 360.000 åbningstilbudsaviser i hele Midt- og Østjylland og forventer, at flere tusinde gæster lægger vejen forbi den nye butik. Over 130 medarbejdere står klar til at servicere de mange kunder, der fra morgenstunden vil blive lukket ind i hold i det nye POWERHOUSE.

 

”Priserne på elektronik og hvidevarer falder i de byer, hvor vi åbner et nyt POWERHOUSE. Det har været tilfældet, da vi åbnede ved Mega Syd i Viby – og det bliver også tilfældet her i Tilst, hvor vi nu skruer yderligere op for konkurrencen og ned for priserne og forventer både på torsdag og i tiden fremover et stort indryk af forbrugere, som gerne vil gøre en ekstraordinær god handel,” siger Jesper Boysen, som fortsætter: ”Selv om vi på torsdag forventer mange gæster, så skal alle stadigvæk have en god købsoplevelse. Fra morgenstunden står vi 130 medarbejdere klar til at servicere og vejlede de mange besøgende. Og udenfor kan alle holde sig orienteret på en 46 kvm storskærm om, hvilke tilbud, der eventuelt bliver udsolgt, ligesom vi løbende meddeler i en megafon om udsolgte varer. Alle skal have en god oplevelse, og ingen skal stå forgæves i kø,” siger Jesper Boysen.

POWER i Tilst slår dørene op til kæmpe åbningsfest torsdag

Åbningstilbuddene offentliggøres i løbet af tirsdag på power.dk, og når POWER Tilsts hustandsomdelte åbningsaviser rammer de jyske postkasser.