Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prestigesmagning i Ridehuset – 30 års fødselsdagssmagning

Kom og mød 21 producenter og smag 75 vine. Philipson Wine fejrer 30 års fødselsdag som Danmarks største importør af kvalitetsvine med et brag af en fødselsdagssmagning på meget højt niveau.
I år sætter Philipson Wine helt nye standarder og hæver kvalitetsniveauet med flere verdensklassevine end nogensinde før. Smag blandt andet vine fra følgende producenter: Bollinger, Guigal, Chablisienne, Cobos, Sassicaia, Allegrini, Altesino, Einaudi, Catena, Phelps, Cantemerle, Pesquera & Burmester Porto og mange, mange flere.

 

Torsdag 28. september
Ridehuset, Vester Alle 1, 8000 Aarhus
Fra klokken 18.00 – 20.00

 

Køb billetter her: 

 

Kom til Danmarks mest prestigiøse vinsmagning med mange verdensberømte vine. Philipson Wine fejrer 30 års fødselsdag som Danmarks største importør af kvalitetsvine med et brag af en fødselsdagssmagning på meget højt niveau! Kvalitetsniveauet er verdensklasse!

 

Du kan bl.a. smage Italiens bedste vin Sassicaia, Single vineyardvine fra berømte Brunello, Supertoscanere som Petrolos Galatrona, det bedste fra Sydamerika med parkerfavoritten Catena Zapata, top champagne fra Bollinger, og naturligvis Burmester portvin i ældre årgange og mange flere… glæd dig!

 

Et elitært felt, hvor du for mulighed for at smage i alt 75 af verdens bedste vine på 2 timer. En super mulighed for at smage mange topvine sammen med andre vinglade kender… Vi giver dig altid den bedste vinoplevelse til prisen ved at skære alle de fordyrende mellemled mellem vinproducent og kunde væk. Vi har den direkte kontakt til producenterne, hvoraf mange vil være til stede på smagningen. Derfor kan vi præsentere et helt unik “line-up” til denne smagning. Gå ikke glip af denne unikke chance for at smage toppen af vinverdenen. Der er begrænset antal deltagerpladser, derfor sælger vi billetterne efter princippet først til mølle. For kun 449 kr., kan du smage 75 unikke vine fra hele verden.