Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prins Christian inviterer: Sådan kommer du med til royal fødselsdag

Af Freja Dumont

Det bliver en hyldest til en generation, når Prins Christian søndag den 15. oktober inviterer til gallataffel i anledning af sin 18-års fødselsdag.

Her er alle landets kommuner – via Kommunernes Landsforening – blevet bedt af Hofmarskallatet om at udvælge to 18-årige gæster, der kan deltage ved festlighederne på Christiansborg Slot. Det skriver Borgerservice i Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Det er Hofmarskallats ønske, at kommunerne repræsenteres af forskellige køn.

Alle 18-årige skal tjekke deres digitale postkasse

De udvalgte unge skal repræsentere kommunen, dens mangfoldighed og afspejle Prins Christians egen generation. Derfor bliver det helt tilfældigt, hvem der sendes afsted som repræsentanter for Aarhus Kommune.

“Det bliver en festlig dag og en helt speciel oplevelse, så den synes vi, at alle skal have lige mulighed for at deltage i. Derfor trækker vi lod blandt alle interesserede 18-årige, og samtidig er det jo en oplagt anledning til at minde alle om at tjekke deres digitale postkasse.

Man ved aldrig, om der ligger en mulighed for at komme til Prinsens fødselsdag, siger Lene Hartig Danielsen, chef for Borgerservice i Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

I Aarhus Kommune er der omkring 3.600 personer i målgruppen, der vil modtage et brev i deres digitale indbakke. I brevet opfordres de til at besøge en hjemmeside, som er specifikt oprettet til formålet, hvor de kan tilmelde sig som interesserede.

Når tilmeldingsfristen udløber mandag den 11. septembertrækkes der lod, og Borgerservice vil kontakte de to vindere. Deres navne offentliggøres efterfølgende i en pressemeddelelse og på sociale medier.

Del artikel

Andre læser også