ANNONCE
Prisstigning: Nye priser i Midttrafik fra den 20. januar 2019
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prisstigning: Nye priser i Midttrafik fra den 20. januar 2019

20. januar 2019 ændres prisen på enkeltbilletter og pendlerkort i Midttrafik. Hvis man bruger rejsekort eller klippekort i Midttrafik app, kan man fortsætte til samme pris.

 

Enkeltbilletter

Prisen på enkeltbilletter i Midttrafik stiger med 2 kroner fra 20. januar 2019. Ændringen betyder, at en 2 zoners enkeltbillet til voksne stiger fra 20 kroner til 22 kroner. Prisen for 2 zoners enkeltbilletter har været uændret siden 2011.

 

Kunder, der rejser på enkeltbilletter i dag, skal overveje at skifte til enten rejsekort eller et klippekort i Midttrafik app. På den måde undgår man at turen med bus eller letbane bliver dyrere. Prisen for rejser med rejsekort og klippekort i Midttrafik app stiger nemlig ikke. Herudover får man rabat allerede fra første tur, hvis man skifter sin enkeltbillet ud med en anden billettype. Fx koster et to zoners klippekort i Midttrafik app 170 kr. for voksne, hvilket svarer til 17 kr. pr. rejse.

 

Pendlerkort

Prisen for pendlerkort stiger også 20. januar 2019 mellem 1 og 2 %. Et 2 zoners pendlerkort til 30 dage stiger fra 375 kr. til 380 kr. Prisen for pendlerkort er aftalt med togselskaberne DSB og Arriva, fordi pendlerkort er et fælles produkt, der gælder i både busser, letbane og tog.

 

Den gennemsnitlige prisstigning er på 2 % som følge af den almindelige prisudvikling.

 

De nye priser kan ses her

 

Del artikel