Prisvindende vine indtager Restaurant GÄST til Winemakers Dinner

Smag et af Italiens bedste vinerier, når Barolo-vingården RÉVA og deres prisvindende vine indtager Restaurant GÄST til Winemakers Dinner.
Det er Gian Luca Colombo, der står i spidsen for produktionen af vinene hos RÉVA. Han vandt i 2014 ‘Winemaker of The Year’ i Italien og fik desuden sin Barolo fra enkeltmarken Ravera kåret som bedste rødvin og bedste italienske vin på Vinitaly 2016 – verdens største vinmesse. Samme vin opnåede tilmed højeste score for en Barolo-vin ved Decanter World Wine Award.
Teamet på Restaurant GÄST glæder os til at byde velkommen til vinene fra RÉVA med nogle af italiens absolut topvine. Aftenens vine bliver serveret sammen med en udsøgt fem retters specialmenu med masser af velsmag.
————–
Det er torsdag den 1. juni, kl. 18.30. Prisen er 995 kroner pr. person.
Se menu & vine nedenfor
Dampede hvide asparges med ægte sauce & spæde salater
Arneis, Roero, Réva, 2013
Sauvignon Blanc, Langhe, Réva, 2015
——–
Saltet torsk med nye danske kartofler & løvstikkesauce
Dolcetto d´Alba, Réva, 2014
Nebbiolo d´Alba, Réva, 2014
——–
Carpaccio med sort peber & tomat
Barbera d´Alba, Superiore, Réva, 2015
Barbera d´Alba, Segni de Langa, 2015
——–
Stegt kyllingebryst med sprødt skind, blomkål & hønsesky
Barolo, Réva, 2012
Barolo, Réva, 2013
——–
Ostetallerken
Barolo, Ravera, Réva, 2012
Barolo, Ravera, Réva, 2013