ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

God gammeldags med et twist: Berta er klar med deres fastelavnsbolle

Af Freja Dumont

Boller op, boller ned. I dag er der lidt over 5 uger til fastelavn.

Og det betyder naturligvis, at der endnu er masser af tid til at udforske alle de spændende flødeskumskager og cremefyldte boller, der ligeså stille begynder at dukke op i montren hos diverse bagere i Aarhus.

I dag fra kl. 11 er bageriet Berta klar med deres variant af den gammeldags udgave.

Der er tale om en blød smørbolle fyldt godt op med diplomatcreme, som er en klassisk base af vaniljedejscreme blandet med en let flødeskum. Cremen indeholder også tonkabønne, som er en afløser til vaniljen.

Dertil er hele herligheden toppet med blød chokoladeganache drysset med havsalt. Mums!

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af berta (@berta.bageri)

Smørblød creme bundet ind af chokolade

Om vi har smagt? Naturligvis! Om vi kunne lide den? Bestemt!

Hvad der især gjorde denne cremefyldte bolle god, var den smørbløde creme i kombination med chokoladeganacen, som til tilsammen gav den helt perfekte bid.

God gammeldags med et twist: Berta er klar med deres fastelavnsbolle

Fastelavnsbollerne lander på hylderne hos Berta kl. 11.00 hver dag.

Psst.. Du skal nok ikke vente alt for længe, hvis du vil have fingrene i det populære bagværk. Stedets fastelavnsboller plejer nemlig går nemlig som varmt brød!

Har du mistet overblikket over byens fastelavnsboller, så skal du blot klikke her, hvor vi har samlet ALT du skal vide om årets vidundere.

Del artikel