ANNONCE
God gammeldags med et twist: Berta er klar med ny fastelavnsbolle
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

God gammeldags med et twist: Berta er klar med ny fastelavnsbolle

Af Freja Dumont

I dag er der kun 8 dage til, at det er fastelavn.

Her på redaktionen er det med blandede følelser, at vi nærmer os den 27. februar. For det betyder nemlig, at det er ved at være slut med vores allesammens yndlings flødeskumskager og cremefyldte boller.

MEN der er ingen grund til at tage sorgerne på forskud. Faktisk kan du se frem til en helt ny fastelavnsbolle i Aarhus.

Hos byens nye bageri, Berta, tager de nemlig fastelavnsbolle-slutspurten med manér ved at lancere en helt ny variant af den gammeldags udgave.

God gammeldags med et twist: Berta er klar med ny fastelavnsbolle

Der er tale om en fastelavnsbolle med diplomatcreme med mandelmælk, marcipanremonce og vermouth af Phantom Spirits toppet med blød chokoladeganache med havsalt.

Om vi har smagt? Naturligvis! Om vi kunne lide den? Bestemt!

Hvad der især gjorde denne cremefyldte bolle speciel var den lidt sprittede eftersmag fra vermouthen. Dét i kombination med smørbløde creme og chokoladeganace med havsalt gav til samen den helt perfekte bid.

Og nu du er hos Berta, kunne du jo med fordel også prøve deres anden fastelavnsbolle, som vi også var svært begejstrede for, da vi prøvesmagte den.

Fastelavnsbollerne lander på hylderne hos Berta kl. 11.00 hver dag.

Og du skal ikke vente alt for længe, hvis du vil have fingrene i det populære bagværk. Stedets fastelavnsboller går nemlig som varmt brød!

Del artikel