ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis velkomstdrink og lækkert delemad: Nyt koncept hos China Wok House

Af Freja Dumont

Der er ikke noget som sprøde rejer, lune forårsruller, dampet Siu Mai, forskellige sticks og farverig sushi.

Alt det kan du bl.a. få hos den populære restaurant ved åen, China Wok House, som har eksisteret siden 1976, og dermed er Aarhus’ ældste kinesiske restaurant.

Fra buffet til delemad

Hvor China Wok House tidligere har haft en klassisk tag-selv-buffet, har restauranten nu bevæget sig væk fra buffet-konceptet og over til perfekt delemad, som man kan sidde og hygge sig over en hel aften.

Mens I beslutter jer for, hvilke retter I skal have på bordet, får I hele juni en gratis cocktail, herunder et glas Bluetail Passion Attraction, Copenhagen Sparkling Tea(alkoholfri) eller et glas lækkert cava. På den måde starter hyggen allerede, når I har sat jer ved jeres bord.

Fredag og lørdag skifter musikken på restauranten, og stemningen lægger op til mere festlige stunder med cocktails, øl og vin i de hyggelige nye rammer på China Wok House.

Spis, spis, spis

China Wok Houses nye koncept hedder “chí chí chí”, som oversat fra kinesisk betyder “spis spis spis”.

Navnet opstod, fordi mange kinesiske madmødre typisk vil sige “chí chí chí “, når alle hendes gæster er kommet, og hun kan servere alt det mad, hun har stået i køkkenet og kokkereret hele dagen.

“Med chí chí chí vil vil gerne skabe en helaftensoplevelse, hvor gæsterne kan sidde og hapse af de mange forskellige retter på bordet.

Det bliver mere intimt og hyggeligt, når man kan sidde og smage lidt af det hele, fremfor at alle hver især sidder med sin egen tallerken,” siger Carsten Chung, ejer af China Wok House.

Du kan både få en chí chí chí-menu til frokost og til aften. Kommer du til frokost kan du bestille dine favoritretter i en time til kun 128 kr. per person, mens det til aften er muligt at sidde i to timer og nyde alt hvad hjertet og maven begærer fra det store menukort for 249 kr. per person.

Menuen kan desuden kun bestilles, hvis hele selskabet vælger ’chi chi chi’.

Del artikel