ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trøffel, marcipankage og citronmåne: Populær Aarhus-café med påske kagetapas

Af Freja Dumont

I latinerkvarteret ligger Café Harepus, hvor du kan få alt lige fra bagværk og brunch til is og kaffe 100 procent vegansk.

Den lille plantebaserede café i Studsgade 7C slog dørene op i sommeren 2020 og frister i dag med diverse lækkerier til både den lille og den større sult – og  ikke mindst til den søde tand.

Caféen har tidligere haft stor succes med deres weekend-kagetapas, og derfor kommer de nu til at køre med en speciel påske-kagetapas i hele påsken fra fredag den 26. marts til og med mandag den 5. april.

Trøffel, marcipankage og citronmåne: Populær Aarhus-café med påske kagetapas

To kager til hver hånd

Café Harepus’ påske-kagetapas består af fire kager: Trøffel, marcipankage, citronkage og gulerodsmuffin. Perfekt som ekstra selvforkælelse til eftermiddagskaffen.

En boks til én person koster 60 kroner. Du bestiller din kagetapas via stedets Facebook eller andre af caféens online-kanaler.

Der laves kun et begrænset antal, så skal du have fingrene i en omgang påske-kagetapas, skal du ikke vente for længe med at bestille.

Vegansk bagværk med god smag

Hos Café Harepus finder du også andre lækkerier – og du skal bestemt ikke lade dig snyde af, at croissanterne er lavet med plantemagarine og isen med havre- eller rismælk.

”Min ambition er at skabe et frirum, hvor man kan købe vegansk bagværk uden at gå på kompromis med smagen.

Jeg vil gerne vise, at veganismen kan tilbyde så meget mere end bønner og ris. Her er vi ikke belærende aktivister, men kun kærlige budbringere af kaffe og kage,” siger indehaveren af caféen Nanna Hansen.

Prøv også stedets lækre kardemommesnurrer, gulerodsbrud, påskemuffins og chokoladekage – haps!

Hvor: Studsgade 7C

Del artikel