Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik oplevelse: Få Kokkelandsholdets VM-menu og Tour De France på første parket

Af Freja Dumont

Bjarke Jeppesen bor i Aarhus og arbejder til daglig på den 1-stjernede Michelin restaurant Domestic ­– og så er han en del af det danske Kokkelandshold.

Den 2. juli skal han kokkerere med resten af Kokkelandsholdet, når Dansk Gastronomisk Union inviterer til Verdens Længste Langbord under Tour de France, når ruten til sommer kommer omkring Kalundborg.

Og for allerførste gang bliver det muligt at smage Kokkelandsholdets kommende VM-menu.

Oplev Kokkelandsholdet til Tour de France

Til juli under anden etape af Tour de France skal Bjarke Jeppesen for første gang nogensinde kokkerere middag til det rekordsættende, Verdens Længste Langbord, med en bordlængde på over 1 kilometer.

Eventet afholdes i Kalundborg af Dansk Gastronomisk Union, hvor flere end 3.000 spisende gæster får en unik gourmetoplevelse, når de skal smage den kommende VM-menu i idylliske omgivelser.

”Jeg ser frem til Verdens Længste Langbord, da det er sjovt at være en del af noget, der aldrig har været lavet før.

Jeg håber, at gæsterne får en superfed oplevelse med god mad og cykelløb på første paket,” udtaler Bjarke Jeppesen.

Kokkelandsholdet har tidligere bestået af store gastronomiske profiler som Rasmus Munk, Kenneth Toft-Hansen, Rasmus Kofoed, Jeppe Foldager og Ronny Emborg, der har skabt stor international anerkendelse.

Nu er det de næste i rækken, der kæmper for at sætte Danmark på det gastronomiske verdenskort, heriblandt Bjarke Jeppesen, der skal kokkerere til Verdens Længste Langbord.

Første og eneste prøvesmagning af Kokkelandsholdets VM-menu

Man kan købe sig adgang til serveringen i fire forskellige kategorier; guld, sølv, bronze og hvid.

Uanset billettype er der hverken sparet på mad, drikke eller udsigt til cykelrytterne, og alle får eksklusivt serveret Kokkelandsholdets VM-menu for 2022.

”Ligesom cykelrytterne i Tour de France er vi drevet af konkurrence.

Konkurrence i den forstand, at vi har viljen til at gøre det, vi tror på. Vi kæmper konstant for den bedste præstation og satser alt for at vinde.

Det gælder, når elitecyklisterne starter det løb, de altid har trænet op til, ligesom det gælder os, når vi tilføjer den sidste garnish til VM-menuen, som vi har trænet til i årevis,” siger Morten Juul Andersen, CEO for Dansk Gastronomisk Union.

Køb billet til det unikke gourmetarrangement her.