Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pulserende beats og lasershow: Festival vender tilbage til Aarhus

Af Freja Dumont

Har du en smule festivalblues ovenpå sidste uges Smukfest og Grimfest? Så frygt ikke – for allerede i den kommende weekend kan du genoplive festivalsfølelsen og skåle med gode venner til god livemusik.

Du kan nemlig igen opleve elektronisk musik og kunst under åben himmel, når Immense Festival 2023 inviterer til to hele dage fyldt med pulserende beats og hypnotiserende droner.

Festivalen afvikles i år under Ringgadebroen i Volume Village og varer fra den 11. til den 13. august. 

Immense Festival byder på 15 internationale artister, 2 scener, 32 timers musik, et stort nationalt line-up, 3D visuels, fyrværkeri, lasershow, mad og drikke og alle mulige former for elektronisk musik.

“Vi leverer en festival proppet med en masse musikalske lækkerier; både danske artister og internationale sværvægtere. Der er boder, workshops, gøglere og meget mere.

Derudover er vi en aktiv medspiller i den aarhusianske musikkultur. Vi afvikler månedlige events, hvor vi spiller forskellige genrer af elektronisk musik. Vi plejer at have residens på V58, men er i år flyttet ned på det nye musicvenue Volume Village,” siger Claire, som står bag festivalen.

Årets line-up

𝐀𝐯𝐢𝐝𝐮𝐬 🇩🇪 𝐏𝐬𝐲𝐧𝐨𝐧𝐢𝐦𝐚 🇪🇸 𝐅𝐞𝐥𝐢𝐱 𝐙𝐚𝐡𝐫𝐚 🇲🇹 𝐆𝐚𝐥𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜 𝐄𝐱𝐩𝐥𝐨𝐫𝐞𝐫𝐬  🇲🇰 𝐉𝐚𝐜𝐤 𝐊𝐧𝐢𝐟𝐞 🇦🇷 𝐍𝐚𝐢𝐦𝐚 🇦🇹𝐌𝐢𝐧𝐢𝐌𝐚𝐥𝐞𝐧𝐞 🇩🇰 𝐗𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐔𝐞𝐥 🇲🇽 𝐃𝐣 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐚𝐧𝐞 🇩🇰 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧 𝐀𝐬𝐭𝐞𝐫𝐨𝐢𝐝 🇲🇹 𝐄𝐬𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧𝐨 𝐇𝐚𝐳𝐞 🇩🇰  𝐊𝐯𝐢𝐧𝐭 🇸🇪𝐎𝐱𝐲𝐅𝐥𝐮𝐱 🇩🇰 𝐊𝐨𝐱 🇲🇰 𝐓𝐢𝐞𝐧 & 𝐓𝐮𝐞 🇻🇳🇩🇰 𝐙𝐨𝐨𝐥𝐨𝐠 🇩🇰 𝐀𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐬𝐢𝐚 𝐓𝐞𝐫𝐫𝐚 & 𝐏𝐞𝐥𝐢𝐧 🇺🇦🇹🇷 𝐓𝐫𝐢𝐩𝐧𝐨𝐬𝐢𝐬 🇩🇰 𝐉𝐚𝐲𝐜𝐞𝐞🇮🇪 𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢𝐩𝐡𝐚𝐬𝐞 🇩🇰 𝐏𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚 🇩🇰 𝐀𝐧𝐣𝐚 𝐏𝐢 & 𝐈𝐯𝐚𝐥𝐮🇩🇰 𝐋𝐚𝐛𝐑𝐚𝐭 🇩🇰 𝐁𝐞𝐫𝐭𝐡𝐞𝐥𝐬𝐞𝐧 🇩🇰 𝐌𝐚𝐫𝐫𝐲 𝐒𝐰𝐚𝐫𝐧 🇩🇰 𝐉𝐚𝐰𝐚 🇩🇰𝐆𝐨𝐦𝐩𝐫𝐚 𝐍𝐮𝐛𝐫𝐚 🇩🇰 𝐉𝐚𝐲𝐜𝐞𝐞 🇮🇪 𝐒𝐢𝐝𝐞𝐰𝐚𝐲𝐳 & 𝐄𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐨𝐂𝐮𝐭𝐞 🇩🇰 𝐁𝐞𝐬 🇩🇰 𝐖𝐢𝐥𝐬𝐨𝐧 🇩🇰 𝐂𝐥𝐚𝐫𝐤 𝐊𝐧ø𝐬𝐞𝐧 🇩🇰 𝐐𝐳𝐞🇩🇰 𝐇𝐚𝐟𝐬𝐭𝐞𝐢𝐧 🇩🇰 𝐀-𝐭𝐞𝐤 🇩🇰 𝐒𝐚𝐜𝐫𝐞𝐝 𝐒𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭 🇩🇰 𝐀𝐠𝐳 🇩🇰 𝐃𝐞𝐁𝐮𝐠𝐠𝐞𝐫 🇩🇰 𝐂𝐞𝐥𝐞𝐬𝐭𝐢𝐚𝐥 𝐎𝐛𝐣𝐞𝐜𝐭 🇩🇰 𝐒𝐮𝐫𝐩𝐫𝐢𝐬𝐞 🌍  

Konceptet Immense Festival har eksisteret i nogle år og har både samarbejdet med Musik City og Aarhus kommune.

Drivkraften bag Immense Festival er ønsket om at præsentere en kulturfremmende festival og skabe opmærksomhed på forskellige godtgørende sager.

“Formålet er at få den elektroniske musik længere frem i lyset samtidig med at belyse tabuer og stigmaer, som befinder sig i skyggerne af samfundet,” siger Claire.

På den måde har festivalen mulighed for at skabe indflydelse og ændre perspektiver. Derfor promoverer Immense hvert år en større sag, som de støtter, hvilket i år er Aarhus Hjælper, som sender en flok børn og unge fra svære kår på weekendophold.

Du kan købe billetter lige her eller i indgangen.

Del artikel

Andre læser også