Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pustervig Torv i solsiden: Carlton åbner udeservering på den store terrasse

Af Line Ingwar Karlsen

Solen skinner, og påskevejret er bedre end forventet. Pustervig Torv er et af Aarhus’ hyggeligste. Her er de gamle brosten bevaret, og stemningen er, som i det gamle Paris, sin egen, og fra en svunden tid. Restaurant Carlton har udeservering lige uden for restauranten, men som noget relativt nyt, så har de også udeservering overfor Carlton. Altså på den anden side af det lille torv.

 

Aarhus fra sin bedste side

På Pustervig Torv er der sol fra tidligt til sent på dagen. Den store terrasse ligger sydvendt, og det er en sand oase. Her glemmer du, at det er Aarhus, du sidder i. Det kunne ligeså godt være Paris eller Marseille, bare uden alle de turister, som er i disse byer.

Latinerkvarteret er unikt på flere måder, men hvor er det godt, at flere og flere af de bedste restauranter laver udeservering. Carltons nye “solterrasse” på torvet bliver uden tvivl et hit.

Både frokost og middag

Menukortet på den “nye” terrasse er det samme som på Carlton – og det samme med vinkortet. Den ligger jo kun 15 meter væk fra restauranten. At sidde og følge med i livet på torvet ledsaget af for eksempel jomfruhummere, steak tatar, moules marinieres, den klassiske fiskesuppe, østers, cæsar salat eller et plateau med skaldyr er noget helt særligt. Her er fransk mad, som smager forrygende godt. Vinkortet er stort, og Carlton importerer en stor del af vinene selv.

Priserne er sympatiske. Et hjemmelavet og mættende måltid mad koster fra 115 kroner og opefter.

Restaurant Carlton

Rosensgade 23
8000 Aarhus C
Mail: info@carlton.dk
Telefon: +45 86 20 21 22

Hjemmeside
Facebook
Instagram