ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

PV – Kaffe og Cocktails: Nye ejere har overtaget Pustervig – serverer kaffe og kakao til kun 1 krone

Af Line Ingwar Karlsen

Så er der nyt om åbningen og ombygningen af Pustervig ved Pustervig Torv.

 

PV (Tidligere Pustervig) har netop annonceret deres nye navn (PV – Kaffe og Cocktails) med et Facebook event, der på blot én dag fik mere end 700 deltagere. Tilbuddet, hvor man får en kop friskbrygget kaffe eller kakao for blot én krone, er nemlig noget, som er faldet i aarhusianernes smag.

 

Nicklas serverer kaffe og kakao til 1 kroner

“Julen handler om at dele, og jeg ville gerne dele med Arhus, hvordan Pustervig (nu PV) ser ud efter renoveringen. Dér tænkte jeg, at det var lettest at få folk forbi ved at lokke med et godt tilbud, og det har vist sig, at det var lige i øjet”, fortæller Nicklas, der overtog Pustervig for nyligt sammen med 3 andre partnere.

PV - Kaffe og Cocktails: Nye ejere har overtaget Pustervig - serverer kaffe og kakao til kun 1 krone

En overraskende stor respons

“Vi åbnede for eventet, og så gik det ellers amok! Da vi åbnede første dag, stod der 11 mennesker i kø, og vi har allerede den første uge, serveret mere end 1000 kopper kaffe og kakao over disken”. Tilbuddet gælder resten af december måned.

PV - Kaffe og Cocktails: Nye ejere har overtaget Pustervig - serverer kaffe og kakao til kun 1 krone

“Jeg snakkede helt tilfældigt med den tidligere ejer omkring stedet en dag. Det viste sig, at han ville sælge, og jeg har altid været hamrende vild med de lokaler og syntes i den grad ikke, at de blev udnyttet. Vi har jo Aarhus’ hyggeligste torv, i et af de fedeste kvarterer, og der var kun åbent fredag og lørdag aften”, fortæller Nicklas. Han løfter kort sløret for, at der også er store planer for de tilhørende kælderlokaler – men hvilke planer vil tiden vise.

 

Del artikel