Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Råd til dig, der kigger efter hus i Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk

Dette indhold er sponsoreret

 

Drømmer du om at købe dit eget hus og flytte ind i et hjem, du selv ejer for første gang? Det er et scenarie, mange mennesker ser sig selv i før eller siden, og det er i sandhed et stort øjeblik i ens liv. Måske er følgende scenarie rammende for dig, der læser med: Du er nået en alder, hvor du har fast arbejde, og der er godt styr på økonomien. Derudover har du fundet kærligheden og en partner, du gerne vil tilbringe resten af livet med. Måske drømmer i om børn, eller også har i dem allerede. Uanset hvad, så skal i ud og kigge på jeres første hus. Og i har valgt at kigge i Aarhus og omegn. Først og fremmest så har i valgt en fantastisk by. Aarhus emmer af liv og har charmen fra en storby samt det jordnære fra en provinsby. Men når det er sagt, så kan danmarks andenstørste by også være et overvældende sted at købe bolig. Det skal nok lykkes jer før eller siden, men der er mange ting, i bør være opmærksomme på, før i tager lån i banken og køber et hus. Er i en smule i tvivl om, hvad i skal kigge efter i et hus, så kommer her en kort og overskuelig liste med nogle råd til jer, der kigger efter hus i Aarhus.

 

Standen på stedet

Først og fremmest, så skal i gøre jer et overblik over standen på de steder, i ser. Få gerne fat i en tilstandsrapport, og spørg ind til eventuelle tidligere problemer. Gå en runde i huset, og tjek op på alt, hvad der kunne blive et problem senere hen. Her er det vigtigt, at i skelner mellem seriøse problemer og bagateller. Er fliserne på terrassen lidt snavsede? Så kan det løses med en omgang fliserens fra Nanostone.dk eller lignende og bør ikke være årsag til, at i dropper huset.

 

Beliggenhed

Har i set et enkelt afsnit af hammerslag eller to, så ved i også at beliggenhed betyder meget. Det er en afgørende faktor for prisen på huset, men der er også andre ting i skal overveje. Hvilke indkøbsmuligheder ligger tæt på? Er der gode muligheder for at tilgå grønne områder, når der på et tidspunkt skal gås tur med en barnevogn? Og hvilken type mennesker bor i nabolaget. Beliggenheden siger meget for, hvordan det bliver at bo i huset, så overvej det nøje.

 

Sammenlign priser

Som nævnt i indledningen, så skal i ikke købe det første og bedste hus, i ser. Se i stedet en masse forskellige huse, og gør jer et overblik over, hvad priserne ligger på. På den måde er i absolut sikre på, at i gør et godt køb, når i en dag skriver under på en købskontrakt.

 

Del artikel

Andre læser også