Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rasmus Munk stopper på Tree Top – et nyt eventyr venter

Af Jan L. Pedersen

Efter små to år på Tree Top i Vejle har Rasmus Munk valgt at sige sit job op som køkkenchef. Det sker med vemodighed, men tiden er moden til at komme videre. Hvad fremtiden vil bringe, er der så småt styr på. Det vil der komme mere ud om, når tiden er inde. Det eneste, Rasmus Munk kan løfte sløret for, er, at han vil komme til at lave noget, som ikke er set før i Danmark.

 

Efter Rasmus Munk vandt ”årets unge kokketalent” i White Guide i 2014 og samme år vandt ”årets gennembrud 2014” i Den danske Spiseguide, er det gået stærkt. Som køkkenchef på Tree Top i Vejle, har den unge Munk fået skabt sig en solid platform. Både gæster og anmeldere er gang på gang blevet blæst bagover. Det giver, selvfølgelig, blod på tanden. Det siger sig selv, at med så mange roser som køkkenchefen på Tree Top har fået, må han være attraktiv.

 

Rasmus Munk har været glad for tiden på Tree Top, som er en del af Munkebjerg ved Vejle. Det var været en fantastisk tid, med dejlige og dygtige kolleger. Den har givet mig meget, og jeg har det godt med, at det er en restaurant i topform, jeg forlader, fortæller Rasmus Munk. Sidste arbejdsdag for køkkenchefen på Tree Top er den 30. april.

/Jan L. Pedersen

 

Del artikel

Andre læser også