Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Red Bull Soapbox Race kommer til Aarhus

For første gang nogensinde er det internationale løb for fjollede og fartglade chauffører endelig at finde på dansk grund.

Red Bull Content Pool

Søndag den 20. august 2017 forvandles området ved Botanisk Have i Aarhus til en racerbane for sæbekassebiler. Her vil op mod mere end 40 teams dyste i sjove hjemmebyggede køretøjer. Sæbekassebilerne sendes afsted fra toppen af en rampe, og undervejs på banen vil de møde en række obstables. Det kommer til at gå stærkt og publikum kan glæde sig til at se biler, der ligner alt fra en burrito til et badekar flyve ned af Peter Holms vej.

Red Bull Content Pool

Til at vurdere og dømme de mange kreative og hurtige køretøjer er blandt andre Aarhus borgmester Jacob Bundsgaard og det århusianske makkerpar Peter Falktoft og Esben Bjerre vil agere værter på dagen. Det skøre ræs udfordrer både erfarne og nybegyndere til at designe og bygge vilde drømmekøretøjer til en kamp mod uret – og det går kun ned ad bakke.

 

Du kan holde dig opdateret via Facebook her:

 

Man kan også blot møde op som publikum og få en sjov og underholdende eftermiddag – det er ganske gratis.

 

TID OG STED:

Søndag den 20. august fra kokken 13.00 – 16.00

Aarhus, Den Botaniske have, Peter Holm Vej Gratis adgang

Red Bull Content Pool

OM RED BULL SOAPBOX RACE:

Red Bull Soapbox Race er et internationalt event, hvor amatører kører ræs i en hjemmelavet sæbekassebil. Hver af de håndlavede køretøjer drives udelukkende af mod og tyngdekraft. Red Bull har afholdt mere end 100 sæbekasse-løb verden over, og siden det første blev afholdt i Bruxelles i 2000, har eventet blandt andet lagt vejen forbi Australien, Sydafrika, Helsinki, St. Louis, Jamaika, Italien og kommer nu til Danmark for første gang.