Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekt til efterårsferien: Halloween-uge i Ree Park

Af Freja Dumont

Halloween nærmer sig med hastige skridt, og i Ree Park Safari er de snart klar til at byde velkommen til deres mest spektakulære Halloween-event nogensinde.

I efterårsferien fredag den 13. til den 22. oktober kan du træde ind i en verden fyldt med mysterier og oplevelser hver dag.

Fredag den 13. oktober er der GRATIS entré for børn i alderen 3-11 år, der er udklædte i ægte Halloween-stil og til voksne, der køber pizza-buffet på dagen.

Man kan glæde sig til at deltage i en uforglemmelige Halloween-fest, hvor dyrenes rige skal udforskes, når mørket sænker sig over parken, som holder åbent helt til kl. 20 på dagen.

Køb entré og billetter til særlige events i efterårsferien her

Mystery hunt, skattejagt og skjulte hemmeligheder

Ree Park har ikke sparet på pynten, og i Halloween-dagene kan du se frem til en fortryllende atmosfære med spektakulære installationer, der kaster et uhyggeligt skær over parken.

Forestil jer at tage toget ud over prærien i skumringen eller følge lyset rundt i mørket for at opdage hemmeligheder og mystiske overraskelser, som kun afsløres i nattemørket.

Der skrues op for stemningen, fodring og oplevelser, og hver en krog af parken er fyldt med mystik og eventyr. 

For de eventyrlystne sjæle vil det være en spændende skattejagt, hvor du skal afsløre parkens skjulte hemmeligheder og løse gåder for at finde de skjulte skatte.

Besøg også dyrekirkegården på naturscenen, hør historier om dyrelivets cyklus og få et unikt indblik i naturens utrolige genanvendelsesevne gennem fascinerende dissekeringer, der viser dyrenes anatomi og adfærd på en uhyggelig måde.

Og så kan du få malet skræmmende og fantastiske designs i ansigtet, der passer perfekt til Halloween-ånden.

Kulinariske Katanga og Spooky Snacks

Parkens køkken serverer alle dage uhyggeligt lækker Halloween-tematiseret mad, herunder “ZOOmbie Kakao, “Vampyr-Vafler”, en ”Klam” Muffin, “Heksens Suppekøkken” og de sædvanlige lækre pizzaer og NOJAB (Not Just A Burger).

Du kan også nyde en kulinarisk oplevelse med Ree Parks vildtaften på Katanga Hill eller brunch med et strejf af det vilde og eventyrlige med udsigt til løvernes habitat.

Udforsk også det udendørs marked med stande og pladser, hvor du kan lære alt om outdoorudstyr og blive klar til eventyr i naturen, når de fedeste outdoor-brands og aktører kommer forbi onsdag den 18. til lørdag den 21. oktober.

Kør med geparden fra Aarhus

Det er muligt at tage bussen direkte til og fra Aarhus for blot 30 kr. barn/voksen uden nogen stop på vejen.

Bussen kører kun i perioden fra 14. oktober til 22. oktober og turen varer ca. 50 min. 

Afgang alle dage kl. 09.00 fra Aarhus (opsamling er ved DGI-huset bag Bruuns Galleri).  Der køres retur fra Ree Park Safari alle dage kl. 15.30 til Aarhus.

Hvad: Efterårsferie i Ree Park
Hvor: Ree Park, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft
Hvornår: Fredag den 13. kl. 10-20 og lørdag den 14. – søndag den 22. oktober kl. 10-17.

OBS. Busbilletten kan bestilles indtil 1 time før afgang og kan ikke afbestilles eller refunderes.e

Del artikel

Andre læser også