ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ree Park Safari: Juleåbent i 4 weekender med julestemning i røg og damp

For 5. år i træk har Ree Park safari juleåbent i 4 weekender fra 28.november, hvor gæsterne kan opleve  noget af julens magi rundt i parken og tage en tur med Amerika Expressen trukket af det smukke damptog, Black Beauty. 

 

Det er ikke garanteret, at julen bliver hvid. Men det er sikkert, at den kan blive hyggelig, hvis man trækker i  julehumøret og sætter kursen mod Ree Park Safari i weekenderne fra den 28. november og frem til jul. 

 

Her venter damplokomotivet Black Beauty i front for Amerika Expressen på den julepyntede og festlige  Central Station. Billetkonduktøren er klar, og når billetten er købt, kan man sætte sig til rette i sin vogn og  nyde en tur i det nordamerikanske område af parken. Bjørnene er måske gået i vinterhi, men de arktiske  ulve er i deres es og hyler julen ind på prærien, hvor det også er muligt at se bisoner i vinterfrakker sammen  med elgene, når julen fejres i røg og damp med Black Beauty. 

 

Julehygge i trygge rammer 

Der er masser af plads i parken, og juleboder er drysset ud over parken som nyfalden sne, så der er rig  mulighed for at holde afstand. Alle indendørs steder er der krav om at bære mundbind, som udleveres gratis ved indgangen. 

 

Ree Park Safari har ekstra personale på arbejde, så alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger kan overholdes.  

 

Ree Park Safari: Juleåbent i 4 weekender med julestemning i røg og damp

 

Er vejrguderne i det rigtige julehumør, er hele parken åben, og der vil være Land Rover på den afrikanske  savanne indtil kl. 14, og den kan bestemt nydes iført en nissehue. 

 

Julebrunch 

Kantanga Hill Dining er Ree Parks gourmetrestaurant midt I løveanlægget, og til juleåbent har restauranten også åben, så besøget i parken kan starte med julebrunch i de smukke lokaler med den unikke udsigt. Konceptet er det samme som altid, og brunchen starter kl. 11, følger en fast menu og tager ca. 2 timer. Så er der lagt en god bund for at nyde turen rundt i parken klædt i julestemning. Starter man med julebrunch  er entré til parken inkluderet i prisen.  

 

Ree Park Safari: Juleåbent i 4 weekender med julestemning i røg og damp

 

Skøjtebane og andre aktiviteter 

Der er også i 2020 sat en skøjtebane op i Westernbyen Deadwood, hvor børnene kan slå sig løs, mens  forældrene kan tage en kop kaffe eller et glas gløgg. I saloonen er der til jul åbent i pelsjægerstue, hvor ild i  brændeovnen inviterer til at komme ind og få lidt varme og hygge. 

 

Oplevelser med god samvittighed  

Der er fri entre for børn under 12 år og entréprisen for voksne er kun 50,- kr. Der er fokus på Ree Parks  arbejde med naturbevarelse og truede dyrearter i Masai Mara i Kenya.  

 

Ree Park Safari: Juleåbent i 4 weekender med julestemning i røg og damp

 

Ree Parks Natur bevarelsesfond støtter bl.a. med plantning af træer i Mau skovene i Masai Mara. Hele Masai Mara har under den nuværende COVID-19 pandemi været under voldsomt pres, bl.a. fordi turismen i området, ligesom mange andre steder i verden, er faldet drastisk, så indtægtsgrundlaget for mange lokale er forsvundet. Det betyder, at de lokale fælder træer i Mau skovene til bl.a. brændsel og  byggematerialer, og dermed forsvinder essentielle leveområderne for flere dyrearter, hvilket påvirker hele  økosystemet i Masai Mara. 

 

Julegaver 

Parkens velassorterede Safarishop er åben, og der er mange gode juletilbud, så det er muligt at købe en  spektakulær og anderledes julegave med hjem og lægge under træet. Hver gang man køber noget i Ree  Park Safari, støtter man arbejdet med naturbevarelse og truede dyrearter. På den måde gør man mange  glade – både dem på to ben og især dem på fire. Helt i julens ånd. 

 

Juleåbent 28. – 29. november, 5. – 6., 12. – 13., og 19. – 20. december kl. 10 – 17

 

 

 

Del artikel