Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets nyhed: Ree Park slår dørene op til nyt temaland

Af Freja Dumont
Foto: Ree Park
Foto: Ree Park

Små rangers kan godt begynde at glæde sig til årets nyhed i Ree Park Safari, Junior Ranger World, som slår dørene op for første gang søndag den 19. maj.

Her kan børn gennem leg og læring blive uddannet til at passe på verdens natur.

Tag med på Danmarks første offroad patrulje for seje børn, hvor dyr venter på at blive opdaget, og spændende missioner venter på at blive udført.

Der vil også være nye legeområder, dyrequizzer og interaktiv læring i Ranger Hovedkvarteret, hvor børnene også kan følge arbejdet fra de voksne rangers i Afrika.

På åbningsdagen den 19. maj vil der både være is, trylleshow, meet and greet og meget mere. Læs mere lige her.

Offroad Patruljen

I specialdesignede elektriske mini Land Rovers, de første af sin slags i Danmark, kan børn helt selv styre sig gennem det 500 m bakkede ”track”.

Bag rattet i de små biler støder de på deres patrulje på dyr, sjove forhindringer og snedige krybskytter.

Når missionen er fuldført, vil børnene modtage deres Junior Ranger Kort som bevis på, at de har gennemført missionen.

Tracket er designet så både store og små børn helt ned til 4 år selv kan køre på offroad patrulje, og de voksne kan sidde med bagpå, hvis de ønsker det.

De 8 små elektriske Land Rovers er en nøjagtig kopi af parkens Land Rovers, som kører Land Rover safari ud over den savanne i den afrikanske del af parken. 

Leg og Læring

Junior Ranger World bliver også området, hvor børn kan fordybe sig i natur-bevarelse og beskæftige sig med Rangernes arbejde rundt om i verden. 

Ree Park Safaris Skoletjeneste har længe været en succes, og med Junior Ranger World tilføjes et klasseværelse ude midt i naturen lige blandt parkens dyr, hvor også bænkebiderbanken er levende formidling af, hvordan en natur i balance hviler i sig selv.  

Junior Ranger World kommer også til at rumme en legeplads.

Naturbevarelse

Ree Park Safari har siden 2012 arbejdet aktivt med naturbevarelse i Masai Mara i det østlige Kenya.

Parken har rangere ansat, som de har været nødt til at give en paramilitær uddannelse, så de er klædt godt på til opgaven med at beskytte nogle af de stærkt truede dyrearter i området, f.eks. elefanter, løver og næsehorn.

“I øjeblikket har vi 118 rangers, der aktivt beskytter dyrene og hjælper lokalbefolkningen i Masai Mara. De sætter deres liv på spil i arbejdet med at beskyttet dyrelivet i det unikke økosystem.

Vi har en forpligtelse til at lære vores børn om naturen og dens værdi, og vi glæder os til at tage imod den kommende generation af rangers i Ree Park Safari på Djursland.

Det er første gang, vi laver en forlystelse kun til børn. Naturbevarelse er et meget vigtigt emne, og Junior Ranger World er vores bud på at engagere børnene tidligt ved at sætte dem i centrum i kampen for naturbevarelse. De får også samtidig en uforglemmelig oplevelse for livet.’ siger direktør Jesper Stagegaard Jesper Stagegaard.

Ree Park Safari har åbent alle hverdage fra 10-16 og weekender fra 10-17.

Del artikel

Andre læser også