Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rejs fra Aarhus Airport og ud i verden

Af Annoncør

Drømmen om at udforske fjerne horisonter har altid fascineret mange danskere. At stige om bord på et fly og forlade hverdagens rutiner bag sig for at opleve nye kulturer og eventyr har en uimodståelig tiltrækning. Og hvad er en bedre måde at begynde denne rejse på end fra Aarhus Airport? Lufthavnen, der er porten til flere forskellige muligheder, hvor den moderne rejsende kan finde inspiration til at udforske verden. Men det er ikke sikkert, at alle har penge til blot at rejse nu og her eller om et halv år. Her kan det være behjælpeligt med økonomisk støtte i form af et forbrugslån. Man kan med fordel ansøg hos Sambla om et forbrugslån, så man kan komme afsted på din drømmerejse inden ikke så længe.

Flyv fra Aarhus til Kroatiens smukke kyster

Går man med drømmen om at opleve Kroatiens smukke kyster, så er der flere muligheder for at flyve fra Aarhus til dette skønne land. Der findes mange forskellige flyselskaber, som tilbyder direkte flyvninger fra Aarhus Lufthavn til Kroatiens hovedstad Zagreb. Alternativt kan man også vælge at booke et charterfly fra Aarhus Lufthavn direkte til en af de populære kystbyer. Uanset hvilken rute der vælges, så vil man helt sikkert få en uforglemmelig ferieoplevelse i Kroatien. 

Flyv fra Aarhus til Portugals kulturelle byer

Drømmer man om at opleve Portugals kulturelle og mangfoldige byer, så er der også flere muligheder for at flyve direkte fra Aarhus Lufthavn. Disse afgange fra Aarhus Lufthavn til forskellige destinationer i Portugal dækker herunder hovedstaden Lissabon og andre populære byer som Faro. Når man ankommer til en lufthavn i Portugal, kan man vælge mellem en række transportmuligheder for at komme videre til din endelige destination. Med transport ind til disse smukke byer har man undervejs muligheden for at nyde det smukke portugisiske landskab, inden man kommer ind til byerne og oplever de flotte monumenter og attraktioner.

Flyv fra Aarhus til Spaniens berømte feriested: Mallorca

Hvis man ønsker at flyve fra Aarhus til Mallorca på en dejlig charterrejse, så er der også her flere muligheder. Der er flyselskaber, som tilbyder direkte flyvninger fra Aarhus Lufthavn til Palma de Mallorca Lufthavn. Derudover kan man også vælge at flyve med et mellemlanding i København eller andre europæiske lufthavne, hvilket kan være en god mulighed for dem, der gerne vil spare lidt penge på deres rejse. Uanset hvilken rute man vælger, så er det vigtigt at huske på at bestille en billet i god tid, da priserne ofte stiger, jo tættere man kommer på afgangsdatoen. Ellers er det bare at nyde den dejlige varme og den smukke natur på Mallorca.

Del artikel

Andre læser også