Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Direkte fra Aarhus Airport: Rejs med Århus Charter til skarpe priser i juni

Af Freja Dumont

Vandet, bådene, isene og stemningen. Marselisborg Lystbådehavn er et af de skønneste steder i Aarhus, når solen skinner.

Det er der desværre ingen garanti for, at den gør hele sommeren. Så spørgsmålet er, hvor turen skal gå hen for at være sikker på at få sol og varme?

Heldigvis er der ikke langt fra feriedrømme til hvide sandstrande og azurblåt hav på lystbådehavnen ved Marselisborg.

Her holder Århus Charter nemlig til, og du er altid velkommen til at kigge ind i den middelhavsinspirerede rejsecafé til en uforpligtende snak om din næste ferie.

Direkte fra Aarhus Airport: Rejs med Århus Charter til skarpe priser i juni

“Både unge som gamle kommer ofte spontant ind fra deres gåtur på havnen for at få inspiration til deres næste ferie.

Vi vægter den personlige betjening meget højt, og vores ferierådgivere står altid klar til både vejledning og feriesnak.

Det giver de bedste forudsætninger for sammen at udvælge og tilrettelægge netop den ferie, der bedst imødekommer den enkeltes krav og forventninger,” siger salgschef hos Århus Charter, Jesper G. Jensen.

Direkte fra Aarhus Airport: Rejs med Århus Charter til skarpe priser i juni

Skræddersyede ferier direkte fra Aarhus Airport 

Med kåringen som ‘Danmarks Bedste Charterarrangør’ ved Danish Travel Awards hele 7 gange, er din ferie med Århus Charter i den grad i trygge hænder.

Hvad end du er på udkig efter strandferie, aktiv ferie, byferie, All Inclusive eller noget helt andet, står Århus Charter klar til at skræddersy din næste rejse og få dine feriedrømme til at gå i opfyldelse.

Århus Charter flyver i løbet af sommeren direkte fra Aarhus Lufthavn til SivotaMallorcaCypernKretaZakynthosPaleros og Meganisi, så det er nemt for Østjyderne at komme på ferie.

Direkte fra Aarhus Airport: Rejs med Århus Charter til skarpe priser i juni

Populære rejsedestinationer til vilde priser

Skal din sommerferie indebære sommersol i det skønne Grækenland, er der flere muligheder, hvis du rejser med Århus Charter.

Tager du eksempelvis til den græske havneby Sivota, kan du i juni komme afsted for kun 1.999 kr. per person.

Sivota kaldes blandt grækerne selv for ”Det Græske Caribien”, og området er et af de smukkeste på det græske fastland med sit ekstremt klare hav med hvid sandbund, omkranset af små ubeboede øer.

Dertil kommer den spektakulære frodige natur, bestående af pinjeskov, cypres og oliventræer, der kendetegner området i det vestlige Grækenland.

De spektakulære strande i området omkring Sivota er en blanding af sand og sten. De er aldrig overfyldte og indbyder til badning, snorkling, dykning eller måske en tur i kajak eller med egen lejet motorbåd, så uberørte strandområder i området kan udforskes i eget tempo.

Det er den bedste måde at nå, ikke blot øerne i bugten, men også nærliggende skjulte strande, der ofte kun nås fra søsiden. En vandtaxi vil også tage dig billigt rundt i dette naturparadis.

Direkte fra Aarhus Airport: Rejs med Århus Charter til skarpe priser i juni

Kreta er Grækenlands største ø og har i mange år været blandt danskernes foretrukne rejsemål.

I juni kan du komme dertil med Århus Charter fra kun 2.499 kr. per person.

På trods af Kretas mange kvadratmeter er øen ikke større end, at man sagtens kan nå at opleve en stor del af øen på én ferie.

Kreta byder blandt andet på Europas længste kløft, Samariakløften, som også er øens største turistattraktion. Her møder du storslået natur, og du får en oplevelse, du sent vil glemme.

Kreta byder ligeledes på mange flotte strande. Den mest spektakulære af dem alle er Elafonissi stranden, som er noget helt specielt med sit lyserøde sand, og Kretas svar på Maldiverne.

Elafonissi er kun én af de mange fantastiske strande, Kreta har at byde på, og kan man godt lide at tilbringe sin ferie på stranden, er Kreta det helt rigtige sted.

Århus Charters hoteller på Kreta er beliggende på den nordvestlige del af øen omkring den gamle hovedstad Chania, der oser af hyggelig venetiansk stemning.

Direkte fra Aarhus Airport: Rejs med Århus Charter til skarpe priser i juni

Sammensæt selv din rejse

Mange ønsker i stigende grad selv at kunne sammensætte turen, når de skal på ferie.

Derfor tilbyder Århus Charter nu også direkte tur-retur flyveture uden indkvartering til en stribe soldestinationer.

Det sker med rejseselskabets chartrede flyselskab, Airseven, der har base i Aarhus Airport.

“Det er nyt for os at tilbyde de rejsende flysæder tur/retur. Der er en stor efterspørgsel på rejser sydpå, og med eget flyselskab kan vi tilrette vores produkter, så det matcher jydernes præferencer.

Det er et godt supplement til charterrejser fra Aarhus Airport i en tid, hvor der er rift om flysæderne,” siger COO hos Primo Tours, der står bag Århus Charter, Henrik G. Jensen.

Del artikel

Andre læser også