ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rejs sikkert med et fleksibelt dansk rejsebureau  

Dette indhold er sponsoreret

 

2020 vil uden tvivl gå ned i historiebøgerne, som et af de år, hvor verden har været allermest udfordret. Omstændighederne har ændret den måde vi lever på, er sammen på – og ikke mindst rejser på. Det har været en særdeles tumultarisk tid for rejseselskaber, flyselskaber og naturligvis også for rejseglade mennesker. Der har været forskellige udmeldinger i forhold til at bevæge sig uden for landets grænser, og i år har været en udfordring at være feriehungrende dansker. For det er nemlig svært at planlægge, når man ikke ved, hvor man skal rejse hen og om det overhovedet er muligt at rejse til destinationen, når rejsetidspunktet kommer. Hos rejsebureauet Escapeaway, er man meget opmærksom på situationen, og derfor tager man nu fleksible værktøjer i brug for at sende feriehungrende danskere til deres yndlingsdestinationer – og man går ikke ned på sikkerhed og fleksibilitet hos rejsebureauet.

 

Escapeaway garanterer en god rejseoplevelse

Det skal være 100 % sikkert og trygt at rejse til destinationen, hvis man skal bevæge sig ud af landet og nyde sin ferie. Det er Escapeaway klar over, og derfor er det blevet en af de højest prioriterede ting på rejsebureauets liste. Derfor tilbyder Escapeaway en fleksibel rejseform, hvor man selv bestemmer, hvornår og hvor man rejser hen og ligeledes rejser hjem igen. Det skal være en god rejseoplevelse uanset destinationen, og det er en mærkesag at alle kommer glade hjem fra ferie med gode minder hos Escapeaway. Overvejer man derfor at kigge på ferier i efterårsferien, juleferien eller vinterferien, så bør man kigge på muligheden for at rejse afsted med Escapeaway, der sørger for en fantastisk rejseoplevelse.

 

Fra Azorerne til det græske ø-hav – find din yndlingsdestination i dag

Rejsebureauet tilbyder nemlig rejser til en lang række af de mest populære destinationer i Europa, som feriehungrende danskere holder allermest af. Dette inkluderer flere øer i det græske ø hav, de kanariske øer og den portugisiske ø-gruppe Azorerne. Der afgår fly fra de fleste danske lufthavne og det er selvfølgelig 100 % forsvarligt at sætte sig ind i en charterflyver på ferie. Escapeaways højeste prioritet er at garantere sikkerhed for alle deres gæster, og derfor kan man trygt rejse med selskabet, der arbejder med, at deres gæster skal opleve så få udfordringer så muligt på rejsen, så de kan få en masse gode ferieminder med hjem til Danmark, når hverdagen melder sig igen.

 

Del artikel