Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rejseguide: Disse destinationer kan du besøge på en forlænget weekend 

Af Annoncør

Trænger du til at komme en smuttur væk fra Aarhus og opleve noget nyt? Og er du så heldig at kunne tage en forlænget weekend? Men måske er du i tvivl om, hvor du skal tage hen. Så er der her nogle gode bud på hvor du kan rejse hen med fly, hvis du kun har 3-4 dage at rejse i. Alle destinationerne tager under 2 timer at flyve til fra Aarhus Lufthavn, så du skal bruge minimal tid på at rejse, og i stedet kan nyde tiden på din destination. Uanset om du er til storbyferie, naturoplevelser eller afslapning på stranden, er der noget for enhver smag.

London

London er en af Europas mest populære storbydestinationer, og det er ikke uden grund. Byen byder på en unik blanding af historie, kultur, shopping og gastronomi. Du kan besøge ikoniske seværdigheder som Big Ben, Buckingham Palace og Tower Bridge. Tag en tur i det berømte London Eye for at få en fantastisk udsigt over byen. Gå på opdagelse i de mange museer og gallerier, eller nyd en shoppingtur på Oxford Street. London har også et fantastisk natteliv med masser af barer, pubber og klubber

London har et utal af spændene begivenheder, og du kan booke billetter til eksempelvis musicals, Harry Potter Studios, sejlture på Themsen eller opleve Westminster Abbey når du køber billetter på Hellotickets. På Hellotickets.dk kan du booke ture, aktiviteter og begivenheder i hele verden til favorable priser og du kan betale med din foretrukne betalingsmåde.

Oslo

Oslo er Norges hovedstad og en skjult perle i Skandinavien. Byen er omgivet af smuk natur og byder på en afslappet atmosfære. Besøg den berømte Vigelandsparken, hvor du kan beundre mere end 200 skulpturer af Gustav Vigeland. Tag en tur til det imponerende Operahuset, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over Oslofjorden. Du kan også booke tur til rundfart i deres mange kanaler. Besøg også det historiske Akershus Slot, et gammelt middelalderslot, der fungerede som fæstning, eller udforsk byens mange museer, eksempelvis deres vikingeskibsmuseum. Oslo er også kendt for sit gode mad- og drikkeudvalg, så sørg for at prøve nogle af de lokale specialiteter.

Riga

Riga er hovedstaden i Letland og en af de mest charmerende byer i Østeuropa. Byen er kendt for sin smukke arkitektur, hyggelige gader og gode shoppingmuligheder. Besøg den gamle bydel, der står på UNESCOs verdensarvsliste, og udforsk de smukke middelalderlige bygninger. Tag en tur til Riga Domkirke, der er en af de største kirker i Nordeuropa. Riga har også et spændende natteliv med masser af barer og klubber. Glem ikke at prøve nogle af de lokale retter, som f.eks. letisk rugbrød og traditionelle retter med kartofler og kål.

Kreta

Kreta er den største ø i Grækenland og et populært rejsemål for solhungrende turister. Øen byder på smukke strande, krystalklart vand og en rig kulturhistorie. Besøg den gamle bydel i Chania, hvor du kan gå rundt i de smalle gader og beundre de venetianske bygninger. Tag en tur til Knossos-paladset, der er en af de vigtigste arkæologiske udgravninger i Grækenland. Kreta er også kendt for sin lækre mad, så sørg for at prøve nogle af de lokale specialiteter som f.eks. moussaka og souvlaki.

Bornholm

Du behøver faktisk ikke tage uden for landets grænser for at finde en fantastisk rejsedestination. Når man kommer fra Jylland synes øen måske  langt væk, og måske synes man, det er nemmere bare at tage til København eller Sverige. Men med fly kan du flyve direkte til øen. Bornholm byder på smuk natur, hyggelige byer og lækre strande. Hvis den danske sommer viser sig fra sin gode side, kan Bornholms strande måle sig med Sydeuropas. Du kan besøge Hammershus, der er Nordeuropas største borgruin, og nyde den fantastiske udsigt over havet. Tag en cykeltur rundt om øen og udforsk de mange charmerende fiskerlejer, stenbrud og charmerende byer. Bornholm er også kendt for sin lækre mad, så sørg for at prøve nogle af de lokale specialiteter som f.eks. sol over Gudhjem, bornholmsk sild og ikke mindst den kendte Krøllebølle is.

Uanset om du er til storbyferie, naturoplevelser eller afslapning på stranden, er der mange fantastiske destinationer, som du kan besøge på en forlænget weekend. London, Oslo, Riga, Kreta og Bornholm er blot nogle af de mange muligheder. Så pak kufferten og tag afsted på en uforglemmelig weekendtur!

Del artikel

Andre læser også