Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rejseselskab åbner flyruter fra Aarhus Airport til to populære græske øer

Foto: Århus Charter
Foto: Århus Charter

Århus Charter introducerer fra næste sommer flyruter til Zakynthos og Kreta direkte fra Aarhus Lufthavn

Zakynthos og Kreta. Det er to nye destinationer, som østjyderne fra næste år kan flyve til direkte fra Aarhus Lufthavn. Det oplyser Århus Charter, som åbner flyruterne, i en pressemeddelelse.

 

”Vi udvider igen vores engagement i Aarhus Lufthavn, da vi fra vores loyale gæster har haft stor efterspørgsel på, at udbyde endnu flere rejsemål direkte fra vores lokale lufthavn, og vi kommer nu vores gæster i møde, og udbyder rejser til to af vores populære græske rejsemål Zakynthos og Kreta fra sommeren 2019, direkte fra Aarhus Lufthavn”, siger Henrik G. Jensen, Bureauchef hos Århus Charter, i pressemeddelelsen og fortsætter:

 

”Vi udvider vores kapacitet for sommeren 2019 med knap 40% fra Aarhus Lufthavn, så vi næste år sammenlagt sender ca. 30.000 af vores gæster mod sydens sol, direkte fra vores lokale lufthavn”.

 

Populære øer

De to græske øer har længe været populære rejsemål for danskerne, og nu er kan de opleves direkte med fly fra Aarhus Airport i Tirstrup. Både Zakynthos og Kreta indeholder begge flot natur og lækre sandstrande.

Rejseselskab åbner flyruter fra Aarhus Airport til to populære græske øer
Foto: Århus Charter

”Der er i øjeblikket meget stor travlhed med bestilling af sommerrejser til 2019, da sommerprogrammet for næste år netop er offentliggjort. Vi ser igen en tendens til, at vores gæster ønsker at sikre sommerferien i god tid, og vi er derfor rigtig glade for, at kunne tilbyde vores østjyske gæster endnu flere af vores populære græske rejsemål direkte fra Aarhus Lufthavn”, udtaler Henrik G. Jensen.

 

Århus Charter har eksisteret i over 30 år og har i den tid budt deres gæster på personlige rejseoplevelser på bureauets velvalgte rejsemål, der udover Zakynthos og Kreta er Tenerife, Madeira, Fuerteventura, Gran Canaria, Cypern, Mallorca, Side, Rhodos, Ithaca og Sivota.