Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rejsetips til sommerferien

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er over os, og det betyder, at mange rejser afsted på sommerferie. Hvad enten du rejser sydpå til sol og varme strande, eller om du tager på vandreferie mod nord, så er der et par ting, du skal have styr på. Sommerferien kan nemlig hurtigt blive en stressende affære, hvis du ikke har taget højde for ting som forsinkelser eller aflysninger af fly, rejsetider og budget. Det behøver dog ikke nødvendigvis at blive en træls oplevelse. Med de rette forberedelser kan du sagtens få en fantastisk ferie. Læs med her, og få nogle råd til, hvad du skal huske at have i orden.

Sørg for at have styr på dine rettigheder som rejsende

Når du rejser med fly har du som rejsende en række rettigheder når det kommer til aflysninger, forsinkelser og lignende. Derfor er det godt at have styr på forsinket fly erstatning, så du ved, hvordan du skal forholde dig. I den forbindelse kan det være en god ide med rejseforsikring. Hvis du skulle være så uheldig, at dit fly bliver aflyst, er det også vigtigt at vide, at du er berettiget til flyaflysning kompensation hos langt de fleste selskaber. Sæt dig derfor godt ind i disse regler før du tager afsted, specielt hvis du rejser i peak-perioder med megen travlhed, eller med selskaber, hvor der er risiko for aflysninger eller strejke.

Rejs gerne på off-peak dage for at undgå travlhed

Et andet råd er at tænke over din rejsetidspunkter. Det er vigtigt, at man tager højde for travlheden på de forskellige dage og perioder. Man kan overveje at rejse midt i ugen, hvor der typisk er færre mennesker på farten. På den måde kan man undgå køer og have mere tid til at nyde sin ferie. Ofte er flyvetiderne bedre midt i ugen end i weekenderne. Yderligere kan det også være en god idé, at rejse lidt tidligere eller senere end de fleste andre gør.

Kig efter gode rejsetilbud og afbudsrejser

Et sidste tip er at kigge efter afbudsrejser. Disse rejser bliver ofte sat til salg med meget store rabatter – fordi der kun er få dage til afgang. På den måde kan man finde nogle rigtig gode deals til sin ferie. Her er det en god idé, at bruge nogle af de mange søgemaskiner på nettet, der specialiserer sig i at samle de bedste og billigste afbudsrejser. På den måde kan man nemt og hurtigt få et godt overblik over billige destinationer – og sikre sig en billig ferie.

Del artikel

Andre læser også