Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rekordhøje besøgstal: Aarhusianerne er vilde med Bouillon

Af Freja Dumont

For nyligt kunne Bouillon fejre 1/2 års fødselsdag i Aarhus – og allerede inden denne skæringsdato kunne restauranten også fejre, at over 100.000 aarhusianere har besøgt Bouillon over de sidste 6 måneder. 

Spisestedet efter parisisk forbillede arbejder ud fra grundidéen: “Stor oplevelse, lille regning” og prislejet for forretter er 19-47 kr., for hovedretter 85-120 kr. og for desserter 28-39 kr. En lille karaffel med franske druer koster 49-54 kr.

Det var 15. marts, at Bouillon åbnede på Europaplads, og siden da har der ikke været et stille øjeblik på restauranten. 

Over 100.000 mennesker har nemlig været forbi til fransk løgsuppe, rørt tatar, crème brûlée og andre klassiske retter.

“Selv om jeg havde høje forventninger, havde jeg ikke turdet håbe på så mange gæster,” siger ejer og idémand bag Bouillon, Torben Klitbo:

“Det svarer til tæt på 600 gæster i restauranten i snit pr. dag.” 

Rekordhøje besøgstal: Aarhusianerne er vilde med Bouillon
Food

Det samme billede tegner sig i København, hvor Bouillon netop har fejret 1-års fødselsdag. Her har tæt på 250.000 gæster spist fransk mad til priser, der er til at overkomme. Og i sidste uge kunne Bouillon også slå dørene op i Pariser Passagen i Odense. 

Vi har været forbi Bouillon, da de åbnede i Aarhus, og du kan læse om vores besøg lige her.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien