ANNONCE
Remisen: Malurt gæster Odder Little Culture Club i efteråret 2020
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Remisen: Malurt gæster Odder Little Culture Club i efteråret 2020

Odder Little Culture Club får besøg af Malurt på deres absolut sidste turne som band. Lørdag den 26. september 2020 ryddes Oddergrisens gamle togværksted Remisen, og ind rykker scene, lyd, lys og et toptrimmet Malurt med besætningen fra albummet Black-Out fra 1982.

 

Det er selvfølgelig Michael Falch i front, Dia Nielsen på bas, Peter Mors på trommer, Pete Repete på keyboards og Christian Arendt på guitar. ”Vi er dybt beærede over, at Malurt har valgt at give os den oplevelse at spille her i Odder. Vi er ikke forvente med store kulturarrangementer her i Odder,” fortæller Claus Quiding fra Odder Little Culture Club.

 

Liv i Remisen igen

Det er Letbanen, der ejer hele Remise-området, men gennem flere år har Odder Kommune og Letbanen været i forhandlinger om området, som kommunen gerne vil købe.

 

”Vi er opmærksomme på, at mange ting kan ske med Remisen inden september 2020, men vi håber og tror på, at der kommer en god løsning i morgen. Det er på alle måder en skam, at det fantastiske sted står tomt. Jeg tror, at mange af de mennesker som deltog i arrangementerne i 2017 i Remisen, de ønsker, at der igen laves store kulturelle oplevelser i det rum. Vi havde selv en god oplevelse i Remisen med The Savage Rose, så det er bevist, at der kan holdes gode koncerter i Remisen,” siger Claus Quiding, og understreger, at OLCC har garderet sig med både en Plan B og Plan C i fald, at Remisen er jævnet med jorden til den tid.    

 

Falch med rødder i Odder

At det er lykkedes så lille en spiller på markedet at lave en aftale med Malurt, skyldes ifølge Claus Quiding, at Michael Falchs farfar Jokum Ehlers Jokumsen er fra Odder-egnen, så Falch syntes, det kunne være sjovt at komme til Odder igen.

 

”Som en forholdsvis ny og meget lille spiller på det her marked, så skal man være heldig for at komme i betragtning hos de større navne, men vi tager ind i mellem chancen, og så har det vist sig, at vi kan være heldige at lande en interessant aftale, som ellers ville være endt hos f.eks. vores naboer i Horsens. Vores styrke er, at vi skaber en anderledes koncertoplevelse for både kunstnerne på scenen og publikum foran scenen, der foruden koncerten også bliver forkælet med god mad og gerne lokale drikkevarer fra absolut øverste hylde,” påpeger Claus Quiding.   

Remisen: Malurt gæster Odder Little Culture Club i efteråret 2020

Sidst OLCC havde koncert i den gamle togremise var i oktober 2017, hvor The Savage Rose gav publikum en uforglemmelig aften. På scenen den aften var bl.a. keyboardspiller Palle Hjorth, som efterfølgende kaldte koncerten, for den bedste han havde oplevet i sine 11 år med Annisette.  

 

Billetsalget til Malurt koncerten starter på onsdag den 22. maj på Ticketmaster.dk, og hos OLCC ser de med spænding frem til, om Odder-borgerne er ligeså hurtige til at sikre sig billet, som da The Savage Rose og Allan Olsen var på besøg. Allan Olsen koncerten var udsolgt på 24 timer, og The Savage Rose var udsolgt i løbet af få dage.

 

Fakta:

Malurt i Odder Little Culture Club

Dato: 26. september 2020

Spillested: Remisen Odder

Billetter: ticketmaster.dk

Malurt er dannet i 1977 af Michael Falch, Christian Arendt og Peter Mors

Malurt spillede sammen med Bruce Springsteen ved en koncert i Forum i maj 1981

Når Malurt gæster Odder, er det med besætningen fra udgivelsen af albummet Black Out fra 1982

 

Line up:

Michael Falch: sang og guitar

Pete Repete: keyboards

Christian Arendt: guitar

Peter Mors: trommer

Dia Nielsen: bas

 

Albums:

Kold krig (1980)

Vindueskigger (1981)

Black-Out (1982)

Tour de Force (1983)

Live – kys mig før jeg blir cool (1984)

Spøgelser (1992)

Uden filter (1992)

Ghetto (1993)

Live – Længe – Leve (1994)

Super love Greatest (2005)

Det Bedste (2008)

 

Fakta om OLCC:

Odder Little Culture Club er en kulturforening stiftet i januar 2017 med det formål at lave kulturelle aktiviteter i Odder af høj kvalitet.

 

Foreningen har i dag 75 medlemmer og en hær af 55 frivillige Kulturhelte. OLCC har bl.a. afholdt koncerter med: Teitur (FO), Parra for Cuva (DE), The Savage Rose (DK), Claire Martin (GB), Jonah Blacksmidt (Thy), Laura Mo (DK), Northern Assembly (DK/FO), Bogfinkevej (DK), Claire Martin (GB), Uffe Steen Trio & Vestbo Trio (DK), Dissing & Las (DK) og Allan Olsen (Frederikshavn)

 

Kommende koncerter: Elles Bailey (GB) d. 5. oktober 2019. Malurt (DK) 26. september 2020.

 

OLCC´s bestyrelse består af: Formand Christian Schrøder, ejerleder af børneteatret Madam Bach. Næstformand Kristian Leth, jazztrommeslager. Rolf Schmidt Nielsen, virksomhedsejer, Steffan Trie, natklubejer. Ole Bach, socialpædagog og Claus Quiding kommunikationsrådgiver.

Se mere her:

 

 

Del artikel