Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skifter strategi: Populær secondhand-kæde lukker butik i Aarhus

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto: Reshopper
Foto: Reshopper

Ligesom mange andre detailhandlere oplever Reshopper et udfordrende marked i børnetøjsbranchen.

Derfor ændrer man nu strategi og lukker sine fysiske butikker i bl.a. Aarhus, Kolding og København.

Butikkerne har sidste åbningsdag den 31. maj 2024.

Fremover vil al fokus i stedet være på at skabe den bedste digitale markedsplads-app for børnefamilier, skriver Reshopper i en pressemeddelelse.

Drømte om butikker over hele landet

Etableringen af fysiske butikker med salg af overskudsvarer for to år siden har desværre ikke vist sig at være en bæredygtig strategi. 

“Med lukningen af de to butikker frigiver vi værdifulde ressourcer og energi, som vil blive brugt 100% til at forbedre og udvide funktionaliteten af Reshopper-appen, som altid har været kernen i vores virksomhed,” siger CEO fra Reshopper, Casper Blom.  

Skifter strategi: Populær secondhand-kæde lukker butik i Aarhus
Foto: Reshopper

Casper Blom erkender, at det har været en svær beslutning, men at visionen om at skabe et cirkulært koncept, der forbinder online og offline verdener, har været for ambitiøs. 

“Vi drømte om at åbne butikker over hele landet, der kunne integreres med vores online markedsplads. Desværre har vi måttet erkende, at bæredygtighed ikke kun handler om miljøet, men også om økonomien.

Vi takker vores brugere for deres støtte til vores bud på at skabe en ny spændende cirkulær løsning, men timingen med de fysiske butikker var desværre ikke helt med os”, siger Casper Blom.

Nye funktioner på vej

For at differentiere sig endnu mere fra udenlandske koncepter, så har Reshopper de seneste måneder investeret massivt i at gøre app’en endnu mere tryg og sikker for de mere end 250.000 børnefamilier, som bruger appen til private handler.

“Denne uge har vi lanceret et omfattende køber- og sælgerbeskyttelsesprogram, som vil blive yderligere udbygget i de næste måneder.

Det har til formål, at give brugerne ro i sindet, og gøre online handlen af brugte ting endnu mere sikker og tryg.

Køberbeskyttelsen inkluderer fordele som op til 100% dækning ved svindel og uoverensstemmelser, beskyttelse mod it-svindel, leveringsgaranti, sikker integreret betaling og udvidet support,” fortæller Casper Blom.

Udover den forbedrede køber- og sælgerbeskyttelse har Reshopper en række spændende nye funktioner på vej, der skal gøre det endnu nemmere at handle på den digitale handelsplatform.

De mange overskudsvarer fra butikkerne bliver fremover tilgængelige i appen, så de ikke går til spilde. 

Del artikel

Andre læser også