Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Atrium: Ikoniske Hotel Royal rejser sig med ny restaurant, hotelmanager og flere værelser

Det ikoniske Aarhus-hotel på Store Torv har sat en ny kurs mod fremtiden. I marts måned tog ejer-familien driften af hotellet ’hjem’ efter otte års forpagtning. Som det første har de lavet en aftale med ejerne af Michelin-restauranten Gastromé om overtagelse af hotellets restaurant.

 

Hotel Royal ejes af familien Richard Pedersen. Jens Richard Pedersen og sønnen Mads Richard Pedersen har netop overtaget driften, og med i den nye ledelse har de ansat hotelmanager Lilian Lenbroch. Hun kommer fra Hotel Ebeltoft Strand, hvor hun har været hotelchef i de seneste 10 år.

Målet er at genetablere husets ånd og genskabe byens hotel. Hotel Royal er en tidslomme midt i Aarhus, som står solidt igennem både storhed og fald, succes og hårde tider. År 2019 bliver året hvor Hotel Royal går ind i en ny storhedstid med nye strategier.

 

Mads Richard Pedersen, Group CEO, sidder nu i spidsen for Hotel Royals fremtid. Mads er opvokset på hotellet, da han selv er født samme år (1984), som hotellet genåbnede efter hans far, Jens Richard Pedersen, renoverede hotellet efter købet i 1983.

Mads Richard Pedersen og Lilian Lenbroch

 

”Det er et stort ansvar, både for kulturarven og de 170-års hotel-historie som bygningen indeholder. Hotel Royal er min barndom, mit hjem og min arv. Jeg har som barn løbet på alle gangene og leget utallige timer i vores historiske elevator, så det er mit og familiens hjerteblod, der løber i dette sted, forankret i midten af Aarhus. Jeg glæder mig meget til at være med til at rejse Hotel Royal igen, og med de dygtige mennesker vi har med på rejsen, så er jeg sikker på, at det vil lykkes, så vores gæster i fremtiden vil få nogle uforglemmelige oplevelser her i Aarhus,” siger Mads Richard Pedersen.

 

Ejere af Michelin-restaurant rykker ind på Hotel Royal

Den seneste måned er brugt på at lægge en ny strategi for Hotel Royal, og den indebærer først og fremmest et generelt kvalitetsløft gennem hele hotellet. Derfor har Jens Richard Pedersen og Mads Richard Pedersen allieret sig med Søren Jakobsen og William Jørgensen, ejerne af Michelin-restauranten Gastromé, som er nabo til Hotel Royal. De to kokke overtager restauranten og alt forplejning på Hotel Royal pr. 1. maj 2019, og vil bruge den første måned på at klargøre et helt nyt restaurantkoncept, som forventes at være klar i starten af juni.

 

Den nye restaurant får navnet Restaurant Atrium, og målet er at skabe en sammenhængende oplevelse for gæsterne på hotellet, som indebærer både overnatning i smukke rammer og en gastronomisk oplevelse, som kan matche det.

”Vi er klar til at være med til at løfte kvaliteten af Hotel Royal. Vi kommer til at lave et brasserie på højt niveau inspireret af vores koncept på Gastromé. På kortet vil vi have klassikere med inspiration i vores opdragelse i det franske køkken og med lidt afstikkere til det nordiske. Vi vil forsøge at ramme det klassiske, men også lade de udenlandske gæster mærke, at de er i Danmark,” fortæller Søren Jakobsen ejer af Restaurant Gastromé og Restaurant Atrium.
Den nye restaurant vil også tage imod selskaber lige fra bryllupper, runde fødselsdage til businessmøder.

 

Byens hotel åbnes op til Store Torv

Hele hotellet er blevet gået minutiøst igennem og vil i de kommende måneder gennemgå en klar opgradering lige fra værelserne, restauranten, gangarealer, gulve, flere værelser og et nyt indgangsparti, så der bliver åbnet op ud til Store Torv og direkte ind til den nye Restaurant Atrium. Målet er at gøre Hotel Royal mere tilgængelig for aarhusianerne.

 

”Hotel Royal er på alle måder aarhusianernes hotel lige midt i Aarhus’ hjerte, så vi vil gerne have at endnu flere aarhusianere besøger os. Ejerne af Gastromé har bevist, at de kan holde et højt niveau i længere tid, og derfor var de interessante for os at lave et samarbejde med. Vi tror på, at Restaurant Atrium kan give vores gæster det de ønsker og være med til at trække folk ind til en god oplevelse, hvor der bliver mulighed for at blive bespist morgen, middag og aften, hvorefter der vil være cocktailbar,” forklarer Lilian Lenbroch, hotelmanager Hotel Royal.  

 

Med en restaurant på højt niveau, et historisk hotel og et casino i smukke lokaler, så har Hotel Royal en treenighed, som skal tiltrække gæster fra hele verden til verdens mindste storby.