ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Gäst: Tildelt Travellers Choice af Tripadvisor 2020

Af Freja Dumont

 

Restaurant Gäst, beliggende på Banegårdspladsen i Aarhus, tager gæsterne med på en kulinarisk rejse til Italien og hele vejen hjem til Norden igen. Det har turisterne bemærket, hvilket har givet udslag i gode anmeldelser på Tripadvisor og dermed i en kåring til Travellers Choice af Tripadvisor 2020. Tripadvisor overrækker Travellers’ Choice-prisen til overnatningssteder, seværdigheder og restauranter, der konsekvent får fantastiske anmeldelser fra rejsende og er blandt de bedste 10% på Tripadvisor.

 

Glade, beærede og stolte over kåringen

Tripadvisor skriver:

Hvert år kæmper vi os igennem anmeldelser, vurderinger og kommentarer fra rejsende overalt og bruger disse oplysninger til at tildele de allerbedste en hæder. Restaurant Gäst er en del af en eksklusiv gruppe, og er dermed i Top 10 af restauranter i verden ifølge Tripadvisor.

 

Travellers Choice

Glæder sig til at byde gæsterne velkommen

Kokkens hjerte banker for både det italienske og nordiske køkken, og ved at kombinere deres bedste smage og råvarer, sender de dig på et sandt madeventyr på hver eneste tallerken, de serverer for dig i deres restaurant. Restaurant Gäst er nyligt genåbnet efter COVID19 og glæder sig til at byde velkommen med ny menu og med samme team af ansatte.

 

Restaurant Gäst: Tildelt Travellers Choice af Tripadvisor 2020

 

Restaurant Gäst

Banegårdspladsen 14

8000 Aarhus C

Webside

Restaurant Gäst: Tildelt Travellers Choice af Tripadvisor 2020

Del artikel