Kom til italiensk aften: Havnær fusionerer det nordiske køkken med det italienske
Italien er af gode grunde kendt for sin lækre madlavning, der bygger på friske ingredienser og enkelhed som solmodne tomater, smagfuld olivenolie og fløjlsblød mozzarella.
Nu kan du snart få italienske fornemmelser når Restaurant Havnær torsdag den 21. og fredag den 22. september inviterer på en gennemført aften i Italiens tegn, hvor belysningen dæmpes og italienske toner bidrager til den autentiske stemning.
“På Havnær elsker vi at fusionere vores maritime nordiske køkken med andre verdens hjørner.
Vi har en stor kærlighed for det italienske, og italiensk aften er derfor en tilbagevende begivenhed på Havnær. Og med stor succes,” siger Daniel Justesen, ejer og køkkenchef hos Havnær.
Faktisk har begivenheden har været udsolgt de to sidste år, så det anbefales, at man bestiller bord snarest muligt.
På aftenen får I serveret en skøn menu bestående af snacks og 7 retter, hvor Havnærs køkken fusioneres med italienske retter som ravioli og risotto.
Menuen:
Snacks:
24 måneders skinke og friteret pasta
Glaskåls ravioli og tun
Gazpacho på umodne tomater
Arancini og rimmet kystfisk
1) Jordskokke panna cotta
Kulmule og hengemte asparges
2) Ravioli
Torsk, spinat og blåmuslinger
Fuldmåneost og purløg
3) Pizza
Jomfruhummer
Tomat og røget fløde
4) Risotto
Kærnemælk og helleflynder
Vilde svampe
5) Osso buco
Kalveskank tilberedt i 24 timer
Trøffel og kartoffel
6) Panforte
Olivenolie og pistacie
7) Citron panna cotta
Karamel og nødder
Derudover frister menuen også med panna cotta både som salt og sød ret, pizza med jomfruhummer, osso buco og panforte. Mums!
Menuen koster 600 kr. pr. person, og du kan tilkøbe en vinmenu på aftenen.
Hvad: Italienske aftener
Hvor: Restaurant Havnær, Dagmar Petersens Gade 119, 8000 Aarhus C
Hvornår: Torsdag den 21. og fredag den 22. september
Buen appetito!