Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Top 5 hos DinnerBooking: Denne restaurant hitter i Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk

I den forgangne måned har et sort antal østjyder traditionen tro været forbi DinnerBooking.com for at vurdere deres restaurantbesøg. Som noget nyt finder man nu Sota Sushi Bar blandt favoritterne. Det skriver DinneerBooking i en pressemeddelelse.

 

I den forgangne måned har et stort antal danskere ved forbi DinnerBooking.com for at bedømme deres restaurantbesøg. Nærmere bestemt er der i januar måned 10.422 gæster, der har givet deres besyv med om deres restaurantoplevelse. Blandt de østjyske anmeldelser er det især Nordisk Spisehus, der roses til skyerne.

 

Her er et par gæstecitater fra Nordisk Spisehus:

Fantastisk aften med meget lækker mad samt venlig og udsøgt bejtening. – Søren
Et sted jeg meget gerne vil besøge igen. En rigtig fin oplevelse, i et meget uhøjtideligt setup, både den gode mad, men også jeres personale, der viste stor viden om de forskellige retter, og ikke mindst tilhørende vine. Alt op i en højere enhed. Dejligt og perfekt. – Kim

 

Men som noget nyt er den anmelderroste Sota Sushi Bar også at finde blandt toppen. Sushi-restauranten har indtaget en flot tredjeplads efterfulgt af Hærværk og Skovmøllen i Højbjerg. Sushi-baren har også tidligere scoret flotte anmeldelser i Stiften, Jyllands-Posten og på Aarhus Update her.

 

Top 5 i Østjylland januar 2017

 

  1. Nordisk Spisehus, Aarhus C

  2. Kähler Villa Dining, Risskov

  3. Sota Sushi Bar, Aarhus C

  4. Hærværk, Aarhus C

  5. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg

 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for januar 2017 er baseret på 10.422 danske gæsteanmeldelser.

 

Del artikel

Andre læser også