Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unge skud på menuen: Restaurant inviterer til Asparges Festival

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Restaurant Mellemrum
Foto: Restaurant Mellemrum

Kalenderen siger juni, og sommeren er nu officielt landet.

Det fejrer Restaurant Mellemrum ved i 5 dage at sætte asparges på menuen.

“Nu serveres der endnu flere lækre asparges på Restaurant MellemRum!

Vi har sammensat en lækker menu med hele 3 retter med asparges samt en lækker sød dessert med rabarber,” skriver restauranten på sin hjemmeside.

Unge skud på menuen: Restaurant inviterer til Asparges Festival
Foto: Restaurant Mellemrum

Intet skriger sommer som friske unge skud fra aspargesplanten, og med festivalsmenuen på Mellemrum har du nu chancen for at nyde dem i flere afskygninger.

Glæd dig til grillede hvide asparges samt marinerede og dampede grønne.

Menuen er:

Grillede hvide asparges med skummende asparges veloute, citruskaviar og purløgsolie
Marinerede grønne asparges med æggecreme samt sauce vierge
Unghanebryst med dampede grønne asparges, palmekål og nye løg samt sauce supreme
Rabarber fromage med hvid chokoladecreme, verbena iscreme og syltet rabarber

Prisen for de 4 lækre retter er 400 kroner – vil du have et glas vin til hver ret, løber det op i 650 kroner.

Du kan bestille bord til Asparges Festival lige her

Hvad: Asparges Festival
Hvor: Restaurant Mellemrum
Hvornår: 7. til 11. juni