Restaurant inviterer til festlig fredag: Pil selv-rejer og gin & tonic ad libitum
Hvem elsker ikke en hyggelig aften omkring en stor omgang pil selv-rejer? Top det med gin & tonic ad libitum, og du har måske opskriften på den perfekte aften.
Sæt kryds i kalenderen fredag den 24. september, hvis du skal med.
Her inviterer Restaurant Spiselauget på Godsbanen nemlig til et hyggeligt arrangement.
Eventet går godt og godt ud på, at du får gin & tonic og pil selv-rejer ad libitum i 3 timer for 350 kroner (ekskl. billetbegyr).
Der er kun 50 billetter, som sælges efter først til mølle-princippet.
Arrangementet starter kl. 18.30, hvor der bliver serveret velkomstbobler og snack i form af saltede rodfrugtchips, oliven, grignotons og chilimayo.
Kl. 19.00 er det tid til pil selv-rejer og gin & tonic ad libitum. Rejerne serveres med en grillet citron, hjemmelavet aioli og hjemmebagt surdejsbrød.
Prisen er inkl. gin og tonic (fever tree), rosé, husets cava og hvidvin, alkoholfri øl og vin, hjemmelavet lemonade og isvand.
Aftenen sluttes af med en klassisk trifli (som Spiselauget lover er meget meget bedre end Rachel Green’s trifli) samt økologisk filterkaffe eller the.
Læs mere og book bord her.