Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tak til sovsepanelet: Restaurant Klokkens persillesovs er nu på plads

Af anders@sommersangdigital.dk
SONY DSC
SONY DSC

I april måned eftersøgte Restaurant Klokken, det nyeste restaurantkoncept fra DiningSix, en sovsesommelier, der kunne tilsmage restaurantens sovse, inden den åbner i både Aarhus og København. På grund af enorm efterspørgsel på én-dags jobbet blev den ene sovsesommelier i stedet til to sovsepaneler: Ét i Aarhus og ét i Købehavn, hvert bestående af 10 sovseeksperter.

Tak til sovsepanelet: Restaurant Klokkens persillesovs er nu på plads

Begge paneler skulle igennem den samme arbejdsgang: Først skulle de bevise deres værd som selverklæret sovsesommelier: De fik bind for øjnene og skulle blindsmage 3 forskellige slags sovse. Kun hvis de kunne gætte minimum 2 ud af de 3, måtte de gå videre til anden runde. Det gjorde alle heldigvis. Herefter skulle der smages på forskellige varianter af persillesovs. Kasper Skjød, Partner & Produktansvarlig i DiningSix, stod bag gryderne og forklarede om forskellene og tog imod gode råd fra panelerne.

 

”Det var faktisk ret interessant at høre, hvad deltagerne havde af inputs. Det er jo blandt andet dem, der kommer til at sidde som gæster på vores restaurant, når vi åbner, så deres meninger betyder enormt meget”, fortæller Kasper.

 

Tak til sovsepanelet: Restaurant Klokkens persillesovs er nu på plads

Som tak for hjælpen blev alle tyve deltagere tildelt et klippekort på 10 gange stegt flæsk med persillesovs. Århusianerne kan allerede tage disse i brug fra den 25. maj, når Klokken Århus åbner. Ydermere blev de belønnet med en sovseskål med teksten ”Officiel Sovsesommelier”. Så kan de også skrive det på CV’et.

Tak til sovsepanelet: Restaurant Klokkens persillesovs er nu på plads

 

 

 

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien