Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant KöD i Aarhus lukker, men hvorfor?

Restaurant KöD i Skolegade, Aarhus lukker i starten af september. Men bare rolig. Restauranten åbner med det samme igen i nye og endnu flottere lokaler. Folkene bag har nemlig overtaget et lokale på Åboulevarden, som de er i gang med at bygge om. De regner med, at lokalerne er klar i starten af september også skifter Restaurant KöD lokaler.


Siden august 2014 har der i Skolegade ligget en Restaurant KöD. Restauranten var den første af sin slags, hvor der sidenhed er åbnet hele 2 i København. Udover Restaurant KöD har folkene bag også Slap Af i Studsgade, samt de er med i LouLou, den nye Cocktailbar, som også ligger ved åen og kommer til at være nabo til den nye Restaurant KöD.

Lokalerne ved åen er i gang med en gennemgående renovering, og lige nu syner der bare et stort skilt i ruden med DiningSix logo, som er firmaet bag restaurant KöD, med henvisning til de seks venner der ejer restauranterne sammen. Vi har overtaget Top Danmarks gamle lokaler, og er i gang med at bygge om. Vi følte, at vi var ved at vokse ud af de nuværende lokaler i Skolegade. Da vi fik chancen for lokalerne ved åen, var vi ikke i tvivl. Det bliver en større, flottere og mere unik end den restaurant vi har nu, som vi glæder os til at komme i gang med, fortæller en af partnerne Morten Pedersen.

 

Den nye restaurant er større

Restauranten ved åen kommer til at have plads til en del flere gæster, samt der en nogle andre muligheder for f.eks. selskabslokaler og privat selskaber som der ikke er i de nuværende lokaler. Den høje kvaliteten med fokus på servicen vil selvfølgelig fortsætte i de nye lokaler garantere folkene bag. Personalet rykker med derover og de glæder sig til at komme i gang. ”Vi har jo vidst det i noget tid, så derfor er vi selvfølgelig ved at være spændte på at komme i gang, og vi glæder os selvføglelig til de nye omgivelser og muligheder vi kan tilbyde vores gæster” siger Morten Pedersen.

 

Nyt koncept i nuværende lokaler

Det er bestemt ikke fordi der ikke skal være restaurant længere på Skolegade. Folkene bag restauranterne går straks i gang med at lave en ny restaurant i Skolegade. Vi er bestemt ikke trætte af lokalerne, men de trænger til en kærlig hånd efter flere år med drift både med vores restaurant og de tidligere. Specielt kælderen trænger efter der har været nogle vandskader igennem tiden. Derfor får lokalerne en ombygning også er vi klar i oktober med ny restaurant, fortæller Morten Pedersen. Hvad den nye restaurant kommer til at være af koncept og navn melder historien ikke noget om, her må vi væbne os lidt med tålmodighed endnu.

 

Fakta:

Restaurant KöD åbner i nye lokaler på adressen Åboulevarden 23, 8000 Aarhus C.

Restaurant KöD Ejes af Diningsix A/S som drives af 6 venner der også har Slap Af, LouLou samt de 3 KöD Restauranter.

KöD I Aarhus åbnede i august 2014 og sidenhen er der åbnet 2 i København i henholdsvis 2015 og 2016. Nu er tiden kommet til en større KöD i Aarhus der åbner start september 2017.

Website: