Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spændende nyt på vej: Kendt restaurant lukker i flere uger

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Restaurant ET
Foto: Restaurant ET

Har du lyst til franske klassikere som østers, snegle som i Bourgogne, rørt oksetatar eller Confit de Canard, er Restaurant ET blandt de absolut bedste steder at besøge i Aarhus.

Bare ikke de næste par uger, for her holder den kendte og anerkendte restaurant højst usædvanligt lukket.

På sin hjemmeside skriver Restaurant ET lidt om, hvad den midlertidige lukning skyldes.

“Der sker spændende ting bag kulissen. Måske de mest spændende ting, der nogensinde er sket i restaurantens historie.

Derfor holder vi lukket frem til torsdag d. 6/4, hvor vi åbner igen. På en aldeles anderledes måde end tidligere,” lyder det.

Eksklusiv brasseriestil

Det lyder jo aldeles lovende, men desværre må vi væbne os med tålmodighed lidt endnu.

Restaurant ET vil nemlig endnu ikke løfte sløret for, hvad der er på vej.

“Vi ville ønske, vi kunne afsløre mere lige nu. Men alt godt kommer til den, der venter,” skriver restauranten.

Spændende nyt på vej: Kendt restaurant lukker i flere uger
Restaurant ET ligger ved åen – lige overfor Europaplads.

Restaurant ET er kendt og elsket for sin eksklusive brasseriestil.

Spisestedet ved åen byder på både velsmagende franske klassikere såvel som et stort udvalg af gode vine fra Frankrig, og begge dele har imponeret anmelderne.

Bl.a. har restauranten i mange år været inde i varmen hos Michelinguiden, der stadig anbefaler ET på sin hjemmeside.

Du finder Restaurant ET på Åboulevarden 7.

Men vent lige med at lægge vejen forbi til 6. april, hvor restauranten som nævnt genåbner “på en aldeles anderledes måde”.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien