Restaurant MellemRum: Chokolade i alle retterne til den store chokoladeaften
Håndværk, hygge og energi er det mantra de, på Restaurant MellemRum, lever efter. For at udvise dette, er det vigtigt at kokkene udfordrer sig selv. Det gør de den 6. november, MellemRum afholder deres populære chokoladeaften, hvor udfordringen lyder på, at kokkene skal udarbejde en 4-retters menu, hvor chokolade indgår som en væsentlig del af retterne.
Restaurant MellemRum benytter sig af Callebauts chokolade, der leverer højkvalitets chokolade til den gastronomiske branche. Udover den gode kvalitet af chokoladen, så laves den bæredygtigt og med afsæt i af kakaobonden har levevilkår af højere standarder, hvilket MellemRum støtter helt fuldkomment.
Det giver køkkenchefen og hans team rig mulighed for at være kreative med chokoladen, da den både skal bruges til salte og søde retter, så her skal kreativiteten rigtig komme på prøve. Hele personalet på MellemRum vil gerne udvide deres egen samt gæsternes horisont med henblik på at chokolade kan meget mere end bare at være i dessertens tegn.
Menuen lyder som følgende:
Confiteret laks med kakaoristet butternut squash & syltet tykmælk
Steak af oksemørbrad med rødbeder i balsamico, grønne bønner samt rødvins-chokoladesauce
MellemRums “chokolade-orgie”
(serveret over 4 gange – svarende til ca. 2 desserter)
• Hvid chokolademousse med syltede pærer
• Chokoladeflødeskum med honning & lime
• MellemRums chokolade-guldbar med skum af blodappelsin
• Chokoladeiscreme
Prisen er:
4 retter kr. 450 kroner.
4 retter inkl. vinmenu 675 kroner(1 glas pr. ret.)
4 retter inkl. velkomstdrink, vinmenu, kaffe/the samt petit four 800 kroner.
Hvis du er til en aften i chokoladens tegn, så kan du bestille bord her:
Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Aarhus C
info@restaurantmellemrum.dk
+45 86 17 18 38
Hjemmeside