Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Asiatisk takeaway fra Restaurant Misu

Af Jan L. Pedersen

Den asiatisk inspirerede restaurant Misu har en fin forretning med takeaway. Vi har ikke fået takeaway derfra før, så det er nyt. Misu hed for et par år siden Dragen, og ligger stadigvæk ved åen. Menukortet var stort og bredt. Der er både kinesisk og japansk mad at vælge mellem. Vi har flere gange spist på Misu, både med gode og knap så gode oplevelser. Så derfor glæder vi os over deres takeaway var godt og velsmagende. Menukortet favner alt fra lette bowls henover sushi til store bøffer, alt sammen tilberedt efter asiatiske opskrifter.

Takeaway fra MISU ved åen i Aarhus

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var okay, ikke brændvarm, men alligevel varmere end vi forventede. Sushien var en smule mere varm end den burde, men det skyldes nok den var i samme pose som den varme mad.

Leveret på aftalte tidspunkt

Ja, maden kom 25 minutter før det senest aftalte tid – stor ros for det. Leveringen blev foretaget af Just Eat som øjensynlig har styr på deres logistik.

Passer bestillingen – er alt med

Ja, alt var som bestilt.

Råvarekvaliteten

Råvarerne fejlede så vidt vi kunne se ikke noget. Tilberedningen havde vi heller ikke noget at udsætte på. Bøffen var fantastisk mør og med flot smag.

Smag og velsmag

Generelt en god smag. Det var asiatisk mad og med de krydderier man nu engang bruger i det køkken. Vi var generelt tilfredse med smagen.

Pris/kvalitetsforhold

Priserne var fair. Portionerne var pænt store, men udtagelse af de små appetizere. Dog var sushien lidt for varm, og det trækker ned, men kvaliteten fejlede ikke noget. For alle retter kom vi af med 519 kroner inkl. levering og tre ekstra dips.

Leveringspris

49 kroner for levering.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i bokse. Den så indbydende ud. Der var intet som var ødelagt. Alt var som det skulle være.

Sådan kom maden fra MISU ved åen i Aarhus

Vi fik en bowl (en lille skål) med peking and i rispapir og tilhørende hoisin sovs til 32 kroner. Anden var mør og der var meget velsmag i den. Rispapiret var ikke sprød.

Anden Bowl var stærk kung po kylling – en kinesisk klassiker, også til 32 kroner. Det var til gengæld et hit. Flot og stærk smag.

Som egentlig forret fik vi en seafoodrulle til 68 kroner. Den smagte fint, men var knap så sprød, som vi kunne ønske os. Alligevel synes vi, at den var god selvom den med sikkerhed var bedre, hvis vi havde fået den direkte fra køkkenet.

Kylling, and og indbagt rejer fra MISU ved åen i Aarhus

Tredje bowl var med sprøde rejer i sursød chilisovs – igen til 32 kroner. Rejerne var kæmpe store og med bid i. En god og velsmagende appetizer.

Sprøde rejer fra MISU ved åen i Aarhus

Så til topscoreren. Teriyaki oksefilet til 168 kroner. Normalt bestiller vi ikke mørt oksekød som takeaway, men her gjorde vi en undtagelse, og det fortryder vi ikke. Hold da op det kød var mørt. Det kom med ris og blandende grønsager til. Grønsagerne var en smule for bløde til mig, men ellers en god hovedret og helt klart pengene værd. Det er ikke sidste gang jeg bestiller den.

Oksefilet fra MISU ved åen i Aarhus

Sidste ret var 10 stykker sushi til 128 kroner. Det var store stykker. Der var nok lige rigelig med ris i forhold til fisk. Fisken var frisk og smagte godt.

Sushi fra MISU ved åen i Aarhus

Priserne er fair

Hvis man skulle komme med et forslag til forbedringer, ville det være, at deres grønsager skulle have lidt mindre varme, så der var mere bid i dem. Sushien var god, men som før nævnt lidt varm, så det vil være meget nemt og oplagt at skille det varme og det kolde mad fra hinanden – eventuelt i to poser.

Kvaliteten af maden var i orden. Det er ikke en unik kvalitet man får, men priserne er også moderate. Der er meget smag i maden, og vi blev godt mætte. Vi vil anbefale takeaway fra Misu – også selvom du bor 3,5 km fra åen.

Misu

Åboulevarden 64
8000 Århus C
Telefon +45 86 13 69 66
www.restaurantmisu.dk
[mappress mapid=”56″]

Del artikel

Andre læser også