Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mejlgade: Brandheroes og Lurpak åbner ’Restaurant SMØR’

I uge 41 forvandles Brandheroes studie i Mejlgade 48C til en pop-up restaurant med fokus på brugen af smør i madlavning.

 

Over de efterfølgende fire lørdage serveres der gratis gastronomiske oplevelser, som er kokkereret af kendte madentusiaster som Morten Resen & Mambeno, michelin-kok Tim Güth, smørbøf-kongen Casper Sobczyk og tidligere vinder af den Store Bagedyst Liv Martine. Hele Aarhus er velkommen til at deltage, når Restaurant SMØR inviterer indenfor.

Mejlgade: Brandheroes og Lurpak åbner ’Restaurant SMØR’

Brandheroes og Lurpak er gået sammen om deres fælles passion for brugen af smør i gastronomi. Sammen skal de, i bedste ”Extreme Makeover” stil, ombygge Brandheroes’ lyserøde studie til en fuld funktionsdygtig restaurant på blot fem dage. Et projekt, der finder sted i dagene op til lørdag d. 12. oktober 2019, hvor Restaurant SMØR slår dørene op for første gang. Morten Resen og madmediet Mambeno sparker hyldesten til smør i gang med deres egen opskrift på hjemmebagte boller med tandsmør og varm kakao. Den perfekte efterårshygge kan opleves fra kl. 14.00-16.00.

Mejlgade: Brandheroes og Lurpak åbner ’Restaurant SMØR’

Stafetten gives videre til michellin-kok Tim Güth fra Restaurant Kaptajn lørdag d. 19.oktober, hvor menuen står på en gourmetudgave af sovs og kartofler. Restaurant Kaptajn er kendt for deres eminente sovse lavet på smør, som Tim Güth gladeligt deler ud af fra kl. 13.45-16.00

 

Lørdag d. 26. oktober fra kl. 13.45-16.00 kommer den verdenskendte smørbøf til Aarhus, når Casper Sobczyk gæster Restaurant SMØR. Dette er en enestående mulighed for at opleve opfinderen af smørbøffen i aktion og samtidig dykke ned i en fantastisk smagsoplevelse, du sent vil glemme.

 

Den sidste lørdag på restaurant SMØR finder sted d. 2. november kl. 14.45-17.00

 

Menuen står på smukke kager og smørcreme, når Liv Martine, vinder af den Store Bagedyst 2015, besøger Restaurant SMØR. Her vil hun dekorere flotte kager og dele ud af hendes store erfaring inden for bagning og konditori.