Spis og støt med Unicos frokostplatter: Alle har ret til et godt måltid mad – og en gratis øl
1. maj samler og skiller vel vandene ligeså meget som Corona eller måske endda Matador. På Unico synes de stadig, vi skal fejre livet, fejre friheden, også selvom den er begrænset, og for tiden foregår hver for sig. Derfor har Restaurant Unico to bud på en 1. 2. og 3. maj frokost, der kan nydes i haven med radioen i baggrunden. I skrivende øjeblik arbejder Unico på, at få fem kasser Rød Tuborg hjem, som uddeles til de første 150 kuverter.
To menuer at vælge mellem
DEN LILLE, Rødes 1. maj frokost, kan bestilles til blot en person, hvorimod du til DEN STORE, Familien Varnæs´ 1. maj frokost, skal være minimum to personer. Ved køb af Unicos 1. maj frokoster støtter du de lokale leverandører. De to menuer, der kan vælges mellem, skal bestilles senest dagen før klokken 21 og kan afhentes fra klokken 11.00 den 1., 2. og 3. maj. Der er et begrænset antal, så bestil i god tid.
Rødes 1. maj frokost
Minimum 1 person
Stegte sild
Unicos sennepsstegte sild med bløde løg
Rå løg, syltede løg og god sennep
Æg fra Olsgård og purløg
Kan lunes i 8 min. ved 180 grader
***
Æbleflæsk
Sæsonens sidste æbler fra Karensminde
Timian og den gode danske flæsk
Skal blot varmes ved 180 grader i 12 min.
***
Køkkenchefens smørstegte frikadeller
Rødkål og agurkesalat
Skal blot varmes ved 180 grader i 12 min.
***
Tarteletter fra byens bager i Odder
Med høns i asparges, tyttebær & karse
Skal blot varmes ved 180 grader i 12 min.
***
Citronfromage
Knas, lidt hvid portvin og god fløde
***
Pris pr. person
150 kroner inkl. rugbrød
Familien Varnæs 1. maj frokost
Minimum 2 personer – alle har ret til et godt måltid mad
Stegte sild
Unicos sennepsstegte sild med bløde løg
Rå løg, syltede løg og god sennep
Æg fra Olsgård og purløg
Kan lunes i 8 min. ved 180 grader
***
Færøsk laks
Koldrøget færøsk laks fra Havnens Fiskehus
Æggestand på Olsgård æg samt rævesauce
Danske grønne asparges
***
Fiskefilet fra Havnens Fiskehus
Med remoulade, håndpillede rejer fra Nordsøen, citron og dild
Kan lunes i 8 min. ved 180 grader
***
Æbleflæsk
Sæsonens sidste æbler fra Karensminde
Timian og den gode danske flæsk
Skal blot varmes ved 180 grader i 12 min.
***
Køkkenchefens smørstegte frikadeller
Rødkål og agurkesalat
Skal blot varmes ved 180 grader i 12 min.
***
Tarteletter fra byens bager i Odder
Med høns i asparges, tyttebær og karse
Skal blot varmes ved 180 grader i 12 min.
***
Citronfromage
Knas, lidt hvid portvin og god fløde
***
Prisen pr. person
225 kroner inkl. rugbrød og lyst brød
Like og del gerne Unicos støttevideo TAK FOR STØTTEN her
Bestil din menu her