Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Unico udvider: Klar med nyrenoveret restaurant med plads til 80 gæster

Af Line Ingwar Karlsen

Ved golfbanen i Højbjerg, og som nabo til Moesgaard Museum og genbo til Marselisborg skovene, har Restaurant Unico en særlig beliggenhed. Udsigten er smuk, og her er roligt. Ingen støj og trafik. Unico fylder snart 10 år, og i den anledning er restauranten blevet opgraderet. Ombygningen er lige afsluttet, og restauranten er netop åbnet op igen.

 

Plads til 80 spisende gæster

Der er bygget ny bar, og den her er bygget i lyst træ. Rummet er blevet lysere og mere indbydende. Der er stadigvæk to rum plus mødelokale. Der er kommet nye borde og 30 yderligere pladser i restauranten. Udover den fysiske ombygning er der kommet nyt menukort. Omdrejningspunktet er stadigvæk klassisk dansk mad med moderne twist, og hvor alt er lavet fra bunden. Det er et dansk brasserie, hvor maden er dansk, ligesom råvarerne er. Stemningen er afslappet og nede på jorden, akkurat på samme måde som vi oplever det på de franske bistroer.

Gratis parkeringspladser

Aarhus C vælter jo ikke ligefrem i parkeringspladser. Og hvis man er i bil, så er tendensen, at man søger hen, hvor der er parkeringsmuligheder. Og dem er der masser af hos Restaurant Unico – og tilmed helt gratis.

Sympatiske priser

Til frokost er et af de sikre hit tre af de flade, hvilket betyder tre stykker smørrebrød. Prisen er kun 90 kroner og gælder alle ugens dage til frokost.

Ellers er der stjerneskuddet et sikker valg. Det samme med den røgede færøske laks med flødestuvet spinat. Prisen her er 129 kroner.

Restaurant UNICO

Ny Moesgårdvej 50
8270 Højbjerg
E-mail: mail@restaurantunico.dk
Telefon: +45 86 27 66 11

Link til hjemmeside