Restaurantfestival: Her kan du spise vegetarisk i Aarhus til DinnerDays

Er du vegetar, skal du ikke gå forgæves til DinnerDays. Flere restauranter i Aarhus inviterer på vegetar-menuer til den store restaurantfestival, som løber af stablen fra den 12.-21. oktober 2018.
Når du køber billet til en vegetar-menu til DinenrDays, er det vigtigt, at du oplyser i din booking, at du er vegetar. Hvis du ikke er vegetar og blot ønsker den oprindelige menu, booker du blot som normalt.
Tre restauranter har specificeret deres menuer, men det er faktisk muligt at bestille vegetar-udgaven på hele otte restauranter i Aarhus.
Globen Flakket (200 kr +gebyr)
Forret: Cremet jordskokkesuppe, torsk og sprød bacon. Hertil to slags brød med tilbehør
Hovedret: Braiseret spidskål med citron og purløg, serveret med gulerodspuré, ristede svampe og pommes Anna.
Dessert: Gateau Marcel serveret med passionssorbet og braiseret ananas
Køb billet til Globen Flakket
Frederiksgade 42 (200 kr + gebyr)
Ret 1: Helstegt blomkål med estragon, ristede mandler & kærnemælk
Ret 2: Græskar med saltet citron, yoghurt & karse
Ret 3: Saltbagt selleri med æblecider, hasselnødder & røget smør
Ret 4: stegte svampe med Karl Johan-sauce, ristede korn og løg
Køb billet til Frederiksgade 42
Skovmøllen (350 kr +gebyr for vegetarmenu)
Forret: Cremet jordskokke suppe
Hovedret: Risotto med svampe
Dessert: Gammeldags æblekage
Køb billet her til Skovmøllen
Det er også muligt at ønske vegetarmenu på Martino
Du finder alle restauranter og menuer i Aarhus – også for ikke-vegetarer her: