Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Reunion på Mindegade: Bøfsandwich og strip

Af anders@sommersangdigital.dk

Restaurant Klokken åbnede sidste år i de legendariske lokaler fra det gamle La Bellé. Et sted alle kender til, men ikke vil sige det højt. Det var nemlig i mange år Aarhus’ førende stripklub. Derfor har restauranten i aften lavet en reunion for det gamle personale fra La Belle, og du kan derfor kombinere dit besøg på Klokken med et godt stripshow.

 

Der er dømt hygge når Restaurant Klokken i aften byder velkommen til personalet fra stedet der lå der før deres åbning. Nemlig det ikoniske La Belle som i mange år havde erotisk dans på menuen.

 

”Vi synes det er en perfekt kombination at nyde sin mad imens, man ser nogle piger tager tøjet af – hvem har ikke drømt om det” siger direktør Morten Pedersen.

Udover strip kan du også få dig et godt tilbud at mætte dig på. Der er nemlig Bøfsandwich med en øl eller sodavand for 150 kroner.

 

”Vi har i samarbejde med de gamle ejere været igennem personalemappen og fundet nogle af de mest legendariske dansere. Bl.a. skal I glæde jer til Miss Aarhus 1988, Dorit Jensen der var berømt for sin dansestil”, siger Morten Pedersen begejstret.

 

Hvad der ellers kommer til at ske på aftenen vil der ikke blive røbet på forhånd – her skal man opleve det. Du kan blive en del af arrangementet ved at booke dit bord på www.restaurantklokken.dk og det er både for mænd og kvinder.

 

Reunion på Mindegade: Bøfsandwich og strip

 

 

 

Del artikel

Andre læser også